Menú

dimarts, 23 de desembre de 2008

ARRÒS ENCALLAT


ARRÒS ENCALLAT

Preparar brou de pollastre i reservar.
Sofregir en un cassó magre trossejat i costelletes de porc. Afegir una de picada de nyora, alls, tomàquets i julivert.
Després afegir bolets trossejats. Quan tot quedi cuit afegir el brou (reservant una mica per si fes falta afegir-ne més després), rectificar de sal, afegir safrà i deixar bullir fins que la carn estigui feta. Finalment afegir 80 g d'arròs per persona deixant bullir fins que l'arròs quedi melós.

Font: Mamà

11 comentaris:

  1. Felicitacions a la mamà! fantàstica recepta i què fàcil.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Petonets també per vosaltres!!! i bones festes...

    ResponElimina
  3. Quina recepta més bona! Bones Festes i Feliç 2009 per a tu i als teus!

    ResponElimina
  4. Mercè moltes gràcies maca, els mateixos dessitjos també per a tu i la teva família...petonets!!!

    ResponElimina
  5. He venido a saludarte y desearte unas felices fiestas.
    Las recetas de mamá siempre, sin excepción son maravillosas.
    Feliz Navidad.
    María José.

    ResponElimina
  6. Sencillo, rico y de tu mami, mejor imposible.
    Besitos y Feliz Navidad

    ResponElimina
  7. Maria Jose:
    Hola guapa, si tienes razon las madres son siempre insuperables...un beso

    Zerogluten:
    Gracias por tus palabras!! mil besitos

    ResponElimina
  8. Hija, que me ha llevado tiempo decidirme por alguna de tus recetas, y es que me apetecen todas!
    Como en casa ya va tocando algún arroz por eso me he decidido por éste tan rico que has hecho, los demás platos iran cayendo poco a poco.... no me resisto a probarlos!!
    De momento, cae un plato por cada uno de mis cocineros/as preferidos.

    Deduces bien.... ha llegado tu turno!
    si te parece bien, claro.

    un besito!

    ResponElimina
  9. Azul Purpura:
    Que si me parece bien??...para mi es un autentico honor que me hayas elegido...en serio, me has emocionado...un besazo!!

    ResponElimina
  10. Felicidades a tu madre, este arroz tiene un aspecto maravilloso.

    Besos

    ResponElimina
  11. Gracias!!! la verdad es que las recetas de las mamis no fallan nunca verdad? :) un beso

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José