Menú

diumenge, 7 de desembre de 2008

HEMC 28 - FRITA DE MATANCES

hemc 28 - matanza


FRITA DE MATANCES



Amb aquesta recepta participo per primera vegada a HEMC. La recepta és típica eivissenca i a cada casa es fa amb lleugeres variacions, per exemple se li pot afegir també trossets de fetge de porc encara que a nosaltres ens agrada més sense.

Ingredients:
-magre de porc tallat a trossets
-costelles de porc tallades a trossets
-pebrots verds trossejats
-patates tallades al llarg i més aviat gruixudes
-rovellons (aquí els anomenem pabrassos) nets i trossejats (aquests els van trobar els meus pares)
-alls sencers i xafats
-oli d´oliva, sal i pebre negre mòlt

Preparació:
Es van fregint separadament els ingredients en abundant oli d´oliva (les patates amb els alls i els pebrots) i es van passant a un paella gran, salant cada vegada, després s'escalfa tot junt sobre el foc per unir-ho.

3 comentaris:

  1. M.Jose.. tu plato tiene una pinta exquisita... Hay algún ingrediente que no me entero bien que es... Resumo.. Magro de cerdo, costillas, pimientos verdes, patatas, rovellones ó setas, ..¡me atasqué!.. ¿que es eso de all sencers i xafats?..Luego dice aceite de oliva, sal y pimienta.
    He visto algún blog catalán que añade un apartado para traducirlo al castellano.. No me acuerdo bien ahora de quien pero es muy utilizado por los blogs catalanes y es muy práctico.
    Un besote y gracias por participar.

    ResponElimina
  2. Hola Pikerita!! ves? ya me animé a participar...y también he arreglado lo que me dices, arriba a la derecha hay un traductor para la página. Lo que me pides son ajor enteros chafados. Un beso!!

    ResponElimina
  3. Esta fritura debe estar deliciosa. Estupenda receta.

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José