Menú

dilluns, 8 de desembre de 2008

LEMON BARS


Ingredients base:

-120 grams mantega a temperatura ambient
-30 grams sucre
-140 grams farina
-un pessic de sal

Ingredients farcit:

-200 grams de sucre
-2 ous grans
-suc de llimona (80 mil·lilitres, aproximadament dues llimones grans)
-1 cullerada de pell de llimona ratllada (aproximadament 2 llimones)
-25 grams de farina

Preparació de la base:

Batre amb les varetes elèctriques la mantega i el sucre fins a que quedi una crema lleugera i amollida. Afegir la farina i la sal i batre fins que tot quedi uniforme.
Greixar un motlle rectangular i col·locar la massa pressionant bé, coure al forn per prop de 20 minuts, o fins i tot que estigui bronzejada lleugerament.
Treure del forn i deixar refredar mentre que es prepara el farcit.

Preparació del farcit:

Amb les varetes elèctriques, batre el sucre i els ous fins que siguin escumosos. Afegir el suc i la ralladura del llimona i batre. Afegir la farina i barrejar amb l'espàtula.
Vessar el farcit sobre la crosta preparada i coure al forn per prop de 20 minuts.
Deixar refredar bé abans de tallar a trossets. Empolvorar d'abundant sucre mòlt

8 comentaris:

  1. No coneixia gens aquesta recepta, però amb aquest farcit de llimona crec que ha de quedar molt bo. A la foto es nota una capa generosa de farcit, ben sucós... mmm!

    ResponElimina
  2. Gemma guapa, gràcies pel teu comentari sobre la foto...el cert és que em costa bastant això de sa fotografia culinaria...petons

    ResponElimina
  3. Maria José, felicitats pel blog! T'acabo de descobrir! :) Aquesta recepta ha de ser molt digestiva i refrescant amb la llimona, oi?

    ResponElimina
  4. Acabo de descobrir el teu blog gràcies a la visita que has fet al meu!
    Aniré passsant perquè el que penges és interessant.
    Salut!!

    ResponElimina
  5. Mercè:
    Es una recepta diferent...jo vaig utilitzar llimones nostres amb molt de sabor i potser va quedar un poquet fort però ens va agradar força. Gràcies per la visita.

    ResponElimina
  6. illetapitita:
    moltes gràcies per les teves paraules, el teu blog fa temps que el conec i espero impacient aquestes receptes dolçes de rovellons.

    ResponElimina
  7. Ei, Maria Jose, quina bona idea, un farcit de llimona. és genial. enhorabona.

    ResponElimina
  8. La cuina vermella:
    Sí és una recepta diferent, jo no he anat mai a Anglaterra però tinc entès que allí és típic, petonets

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José