Menú

dilluns, 22 de desembre de 2008

PALETS DE FORMATGE


Ingredients (per a uns 45 palets d'uns 5 cm cadascun):

-60 g de formatge Gruyère ratllat
-100 g de farina
-60 g de mantega
-2 cullerades soperes de llet
-sal

Preparació:

Posar dins d'un bol el formatge, la farina, la mantega i un pessic de sal. Remenar i afegir-hi la llet. Treballar la massa fins que sigui homogènia.



Estendre-la de manera uniforme i tallar-la per a fer els palets (cal tenir en compte que no creixen quan couen dins del forn).


Col·locar els palets al recipient que anirà al forn i pintar-los amb ou batut i un raig d'oli. Amb el forn a 200º, coure'ls uns 20 minuts.

Font: Dotty

15 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hi ha alguna pastisseria a Barcelona que ven aquests palets a preu d'or. Senzills com són de fer, val la pena provar de fer la recepta. Surten igual de bons.

    ResponElimina
  3. Ostres, jo que sóc més de salat que de dolç, si tingués a prop aquests palets no en deixaria ni un!
    Son preciosos de debó!
    Enhorabona bonica!

    ResponElimina
  4. ¿Cuanta cantidad pones de cada ingrediente?

    Feliz Navidad.

    ResponElimina
  5. La cuina vermella:
    Gràcies! jo abans era més de dolç però cada vegada més m´inclino també cap a les coses salades...petonets

    Menú:
    Graciassss!!!! vaya despiste el mio, dejarme los ingredientes...ya he corregido la receta...aun no me aclaro muy bien cuando quiero poner más de una foto y sinceramente fue en lo único que me fijé al colgar la receta :) fallos de novata jajaja, menos mal que me lo has indicado guapa, un beso y felices fiestas!!!

    ResponElimina
  6. El dissapte vaig a sopar a casa d'uns amics i volia fer uns canapés, m'has donat una bona idea, senzill, ràpid i molt bona presentació i el fortmatge agrada pràcticament a tothom... Gràcies noia. Fins aviat.

    ResponElimina
  7. Uyyyyyyyy que cosita más rica María Jose.
    Feliz Navidad. Besos.

    ResponElimina
  8. Pasé cuatro meses en Atenas con una beca Erasmus. Allí me enganché al queso frito, pero no tenía ni idea de como se podría hacer.
    Gracias por la receta!

    ResponElimina
  9. Teresa:
    M´alegro que et vagi bé la recepta, ja em diràs cosetes...petonets!

    Silvia:
    Un beso y felices fiestas tambien para ti...

    Marilu:
    A mi tambien me encanta el queso frito, trocitos de camembert rebozados y fritos y luego una salsa de frambuesa tambien quedan muy ricos...gracias por tu comentario

    MaryAthenes:
    Merci belle ! ! moi rend beaucoup d'illusion ta visite, Joyeux Noël aussi pour toi…

    ResponElimina
  10. Mmmmm! Deliciosos com a pica pica o com a entrant per a un àpat festiu com els que s'acosten. Apuntats!
    Bon Nadal!

    ResponElimina
  11. Hola Gemma!!! gràcies pel teu comentari i Bones Festes, petonets maca.

    ResponElimina
  12. Quina recepta més senzilla i més bona! Des que la vaig veure al teu blog l'he feta ja unes quantes vegades i sempre amb molt d'èxit! Gràcies!

    ResponElimina
  13. Visc a la Cuina:
    No saps com t´agraeixo que em diguis això perquè tan sols publico les receptes que he provat de fer i que m´han agradat i saber que tambè vos agraden és una satisfacció molt gran...un petonet!!

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José