Menú

dissabte, 13 de desembre de 2008

PASTISSOS D´ARRÒS


PASTISSOS D´ARRÒS

Ingredients:

-pasta de full
-un litre de llet
-200 g de sucre
-100 g d'arròs
-canyella mòlta
-4 ous
-1/2 litre de nata

Preparació:

Bullir l'arròs i el sucre amb la llet, remoure tot el temps perquè no es cremi, fins que l'arròs estigui cuit.
Folrar cassoletes amb la pasta de full estirada (jo vaig usar nou motllos de flam untats de mantega).
Batre els ous, afegir la nata i la canyella i afegir la barreja de llet-arròs-sucre.
Omplir els motllos i coure a 180º fins que punxant amb una agulla surti neta.
Deixar refredar i empolvorar de sucre mòlt. (Si tenen una estoneta de nevera queden molt bons)

6 comentaris:

  1. Quins pastissos més originals... sembla un arròs emab llet en forma de pastís! A casa no ens agrada gaire l'arròs amb llet, però difressat així segur que queda més bo ;)

    ResponElimina
  2. Hola Maria José no havia visitat mai el teu blog i avans que res gràcies pel teu comentari i per la visita.
    M´agradat molt de debò i tornaré sovint, una llàstima que no hagis fet fotos,l´any que vé sens falta, jo l´any que vé si deu vol veuré on puc veure´n un altra , totes són molt diferents pel tipus de producte que fan , és molt interessant veure les elaboracions de cada lloc oi?.
    una abraçada i fins aviat,ens veiem

    ResponElimina
  3. Gemma:
    Hola maca!! a casa tampoc és que els torni bojos l´arròs amb llet jajaja (a mi m´encanta) i aquest sí ha passat...el que hem de fer...

    Mai:
    Gràcies per ses teves paraules, fa molt poc que tinc el meu propi blog encara que fa temps que segueixo el vostres...i sí tens raó en que és interessant veure els productes típics de cada regió...un petonet i segur que ens anirem veient...

    ResponElimina
  4. Ualah! què original! m'encanta. petons.

    ResponElimina
  5. No entiendo nada de lo que escribes pero me basta con ver las fotos y saber que tiene que estar buenísimo. Besos.

    ResponElimina
  6. La cuina vermella:
    Mercis!!! Petonets també per tu

    Silvia:
    Gracias por visitarme, pero mira si te hice caso y puse un traductor arriba a la derecha de mi blog, sólo tienes que pinchar y se traduce la pátina automáticamente...un beso!!!

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José