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divendres, 5 de desembre de 2008

TARTA XOCOLATA TH 21


PASTÍS DE XOCOLATA (THERMOMIX 21)

Ingredients base:
- 2 ous
- 55 g sucre
- 25 g farina
- 25 g cacau

Ingredients crema:
- 200 g xocolata per a postres
- 600 mil·lilitres nata
- 1 sobre de flam Royal (4 racions)
- 50 g avellanes

Preparació de la base:
Escalfar el forn a 170ºC.
Posar la papallona a les fulles. Afegir els ous i el sucre i programar 3 minuts, 40º velocitat 3. Treure la papallona.
Incorporar la farina i el cacau tamisats i barrejar 5 segons a velocitat 4.
Llançar la barreja a un motlle greixat i enfornar 8 minuts. Deixar refredar.

Preparació de la crema:
Triturar en la Thermomix les avellanes i la xocolata trossejada durant uns segons a velocitat 5-7-9.
Afegir la resta d'ingredients i barrejar uns segons a velocitat 6.
Programar 10 minuts, temperatura 85º, velocitat 4
Bolcar ràpidament la crema sobre la base refredada (quant més calenta estigui la crema més llisa i uniforme quedarà la superfície del pastís). Esperar una mica i posar a la nevera (mínim 4 hores, millor si és tota la nit).
Adornar al gust (és tan bona que personalment no crec que necessiti cap condiment més)

Font: Pasen y degusten

4 comentaris:

  1. Maria José, te descubrí en el blog de lacuinadecasa,te seguiré en mi blog

    Saludos.

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  2. Encantada de saludarte y de ver esta maravillosa tarta. ¡ Qué rica está !, ¿ A que sí ?.
    Un saludo,
    María José

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  3. Ooooooo María José no conocía tu blog y me he quedado gratamente sorprendida. Lo malo es que no entiendo el idioma... ¿te importaría poner las recetas en castellano también? si no es mucha molestia. Estoy segura que haría muchas de ellas.
    Enhorabuena por tu trabajo.

    Besos.

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  4. Menu:
    Gracias, yo también pienso seguir el tuyo, tus recetas son maravillosas

    Maria Jose:
    Tu receta nos conquisto a todos, tendré que repetirla pronto

    Sivia:
    Gracias por tus palabras, intentare solucionar lo que me dices en breve.

    Un beso para todas

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Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José