Menú

dimarts, 27 de gener de 2009

COPA AMB TORRÓ DE XIXONA, IOGURT I XOCOLATA


Ho confesso, no m'agrada tirar res i si és menjar menys...per això quan fullejant un “Descobrir cuina” antic vaig veure aquesta recepta d'aprofitament de torrons (cada Nadal ens passa el mateix, som la família menys turronera que hi ha...) em vaig dir “aquesta és la meva, aquest any no els tiro”... Vaig fer la recepta tal qual, les quantitats estan pensades per a quatre persones, però crec que quedaria molt millor si la capa de torró fos menys abundant i creixés la de xocolata. Al menys és facilíssim de fer i la meva filla es va encarregar de la decoració. Un ratet abans de començar a dinar vam posar les copes a la nevera i el xocolata es va solidificar quedant una capa cruixent ummm.

COPA AMB TORRÓ DE XIXONA, IOGURT I XOCOLATA

Ingredients:

-250 g de torró de Xixona
-150 g de llet (aproximadament)
-300 g de xocolata
-2 iogurts naturals

Preparació:

Triturar el torró amb la llet (la quantitat de llet és orientativa, depèn de la consistència del torró, l´important és que la barreja quedi amb la textura d´una crema)
Per fer la salsa de xocolata, fondre la la xocolata al microones o al bany maria. Afegir aigua calenta fins a aconseguir una consistència de xocolata líquida.
Per muntar les postres fer tres capes: una de torró, una de iogurt i, finalment, la salsa de xocolata.

Font: Descobrir cuina número 10 (gener 2.002)

28 comentaris:

  1. María José! M'acabes de donar una idea pels turrons que encara tenim!! :) Jo si el faig, crec que faré cas del teu consell i augmentaré el gruix de la capa de xocolata! :p Petons!

    ResponElimina
  2. A casa també sobren turrons cada any...aquest cop he estat previsora i els he anat regalant...pero aquesta recepta és fantàstica per acabar amb les sobres de la despensa!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  3. Molt bona idea M.Jose...té una pinta.... val qualsevol torró?
    Besets

    ResponElimina
  4. MJosé, a casa ens ho acbem tot, però potser en compraré un barra per fer-ho. gràcies.
    Ah! t'he deixat un detallet a casa meva, passa'l a recollir quan vulguis.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Primer de tot felicitar-te per la foto, és preciosa, segon un petó ben fort a la teva filla que és la millor decoradora de copes del món. I tercer felicitar-te a tu perquè has triat una recepta fàcil i bona. Genial.

    ResponElimina
  6. Una copa espectacular, qué combinación de sabores/colores más buena.

    Un beso.

    ResponElimina
  7. Deliciosa copa,otra idea buenisima de agotar los turrones.Me alegro que te guste el bizcocho gracias por tu visita y hasta pronto.
    Besos.

    ResponElimina
  8. M'encanta!!! Deliciós, fàcil, i perfecte per aprofitar aquests torrons que ara ja no vol ningú...
    Apuntada!
    I amb la presentació en copes queda de postres de diumenge :)

    ResponElimina
  9. Me ha encantado el postre, por su sencillez y por su presentación. Queda una copa maravillosa. Eso sí, las fotos de verdadero lujo. Voy a seguir cotilleando más cositas, para inspirarme. Un beso grande. Sonia

    ResponElimina
  10. Hola María José. Una copa deliciosa. La presentación perfecta y lo que lleva dentro está haciendo que se me haga la boca agua. Me gusta todo lo que lleva. Te la copio.
    Saludos

    ResponElimina
  11. Hola, Maria José!
    Quina llàstima: a casa els torrons no duren més enllà del dia de Reis!
    Però la recepta que has fet és fantàstica. I la foto...!!!! De premi!
    Si passes pel meu bloc, tindràs una sorpresa. Perquè sí, perquè te la mereixes!

    ResponElimina
  12. María José, la copa te ha quedado increíble, y qué buena idea para acabar con algunos turrones que aún ruedan por casa.
    La presentación está preciosa, y el sabor... ni me lo quiero imaginar.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  13. Quina facilitat de recepta de luxe

    Aquestes son les que més mèrit tenen senzilles i alhora de 10 i la decoradora de 10000

    petonets wuapes!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  14. estic amb tu, no s'ha de tirar el menjar...i aquesta copa és de primera!

    ResponElimina
  15. Mercè:
    M´alegro que la meva recepta t´hagi servit per agafar idees ;)

    El cullerot Festuc:
    Siii jo també vaig pensar el mateix!! que es pot preparar amb altres ingredients segons què es tengi al rebost...per exemple es podria fer una capa amb galetes triturades...

    Lola:
    Hola maca, suposo que sí valdria qualsevol torró...imaginació al poder!!!

    Dolça:
    Si pogués et faria arribar algunes barres de torró que encara tenim per encetar...i nena!!! quina alegria que hagis pensat amb mi per donar-me aquest premi, em fa molta ilusió de debó...molts molts petonets!!!

    La cuina vermella:
    Eiii macosss!!! gràcies per les vostres carinyoses paraules, donaré les vostres felicitacions a la meva filla, es posarà contentíssima, que amb vuit anys m´ajuda a triar les fotos pel blog i opina sobre la posada en escena....jajajaja

    Maria:
    Gracias de corazón!! me acordé de ti cuando fotografié la copa, tampoco era fotogénica y no me salia el encuadre...besitos

    Mesilda:
    Pero si me gustan tooodas tus recetas...y gracias por visitarme!!! mil abrazos

    Gemma:
    Hola maca!!! si que ho són faciles de preparar les copes, facilícimes y resultones la veritat...petonets

    Sonia:
    Estás en tu casa!! gracias tambien por tu visita...tus fotos si que son de infarto, asi que tus palabras son especiales para mi!!!!

    Juan:
    Gracias!!! ayyy que yo tampoco puedo ver según que a según que hora que luego voy a la despensa con la boca abierta jajaja, un abrazo.

    Margarida:
    Caramba nena! quina alegria que hagis pensat amb mi, m´he posat contentíssima de rebre aquest premi doblement...m´hauré d´engalanar com per rebre un oscar no??? ;) mil mil gràcies...petonets

    Nieves:
    Hola guapa, el sabor muy bueno solo que como he comentado yo reduciria la capa de turrón, aunque supongo que eso va a gustos, no soy demasiado turronera...gracias por tu visita!!

    Las pulguitas:
    Holaaaaa!!! tinc a la meva filla al costat i no pots imaginar-te com n´està de contenta per les vostres paraules, una abraçada.

    Anna:
    Gràcies maca per pasar-te per aquí, molts petonets!!

    ResponElimina
  16. Aquesta recepta és deliciosa. Per què sempre ens ha de sobrar torró? Cada any em dic: "enguany no passarà". Però no hi ha res a fer... Salutacions

    ResponElimina
  17. qué delicia!!!una combinación de sabores perfecta!!besos!te sigo viendo

    ResponElimina
  18. Quina copa més bona! i a més així no tirem turró, és veritat, sempre sobra!

    Petonets

    ResponElimina
  19. Que rico! Me encanta la fotografía con el fondo rojo y los azucarillos de colores!

    ResponElimina
  20. qué preciosidad de copa..y además seguro que está buenísima!!

    me encanta tu blog... pero le vas a dar mucho trabajo al diccionario eh!!! ;)
    seguiré cotilleando !!

    ResponElimina
  21. Francesc:
    A mi em passa el mateix...i aquest any que vaig decidir no comprar-ne me´l van regalar ;) jajaja

    Martuki:
    Gracias!!! y tanto que nos seguimos leyendo, a mi me tienes en tu blog fija con cada nueva entrada, besitos

    Cocina con sabor:
    Així es una forma diferenta de tastar-lo i a més vistosa. Gràcies

    Marilu:
    Hola guapisima!! si me ha quedado mucho contraste de colores no? yo creo que se nota que me deje aconsejar por mi hija ;)

    Fargopatt:
    Niñaaaa que no tienes que esforzarte, hay un traductor en la parte superior derecha jajaja, gracias por tu visita y cotillea lo que quieras, estas en tu casa, besitos

    ResponElimina
  22. Esta copa si que es un DIT Y FET de verdad...

    Me gusta el continente y el contenido!!!

    Perfecto!!!

    Besos

    ResponElimina
  23. Hola María José
    Excelente con turrón de Jijona y chocolate, todo un lujo de postre.
    Feliz finde semana x

    ResponElimina
  24. Quina fotografía més bonica... la idea dels torrons està molt bé, encara tinc torrons guardats i ja se com aprofitar-los...
    Petons.

    ResponElimina
  25. Pues no eres tu sola que te ha quedado turrón, creo que el año que viene casi no compraré. Esta Navidad pasada compre 5 barras y todavía quedan 2. También me queda turron de jijona y una barrita de turron fuerte de almendra y lo he triturado todo y he hecho un flan, pues ya estaba cansada de verlo. Así seguro que se come. Tu copa espléndida, ojalá la hubiera visto antes, ja,ja,.... un abrazo.

    ResponElimina
  26. Hola!!! Me alegro de que te guste la tarta! me he pasado por tu blog y he de decirte que me gusta mucho! y en especial esta recetaa de turrón que la pienso hacer! un saludo para ibiza!!!

    ResponElimina
  27. Ana:
    Gracias jajaja y si tienes razon, es rapidisima de hacer!!! besitos

    Ana Powell:
    Gracias por tus palabras y por la visita...

    Barbara:
    Bienvenida al club jajaja...ayyy si cuando pasan las fiestas como que los turrones sobran eh? el año pasado hice helado pero este no tengo ganas de aguantar las barras de turron hasta agosto...las liquidare antes!!

    Marite:
    HOla guapa, mil gracias por tu visita, estas invitada a venir cuando quieras, yo pienso seguir entrando en tu blog, me ha encantado!! Besitos

    ResponElimina
  28. Teresa:
    Qualsevol idea per despatxar els torrons que se t´ocorri serà benvinguda jejeje...una abraçada

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José