Menú

dissabte, 7 de març de 2009

PERES AL GINGEBRE AMB SALSA DE XOCOLATA


PERES AL GINGEBRE AMB SALSA DE XOCOLATA

Ingredients:

-4 peres de postres (conferència o candial)
-450 mil·límetres d'aigua
-150 g de sucre mòlt
-1 tros d'uns 10 cm de gingebre fresc, pelat i tallat en rodanxes
-1 branca de canyella
-1 rajolí de suc de llimona
-200 g de xocolata negra trossejada
-4 cullerades de nata líquida

Preparació:

Pelar les peres però sense treure la cua, retallar la base perquè se sostinguin dempeus i amb compte buidar-les per dins amb una cullereta per retirar el cor.
Posar en un cassó l'aigua, el gingebre, la canyella i el suc de llimona, escalfar fins que bulli i coure uns cinc minuts. Col·locar les peres verticals al cassó i coure-les uns 15 o 20 minuts o fins que s'hagin estovat, voltejant-les de tant en tant.
Treure les peres, col·locar-les sobre una safata i ruixar-les amb la xocolata fosa amb la nata.

32 comentaris:

  1. Les peres conference (o de la cara bruta, com diem aquí)són les millors del món.
    I amb aquesta presentació ningú s'atrevirà a dir que menjar fruita és avorrit. Visca la xocolata, fins i tot amb fruita!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. The poached pears are gorgeous, one of favourite desserts!

    ResponElimina
  3. María José, aquestes peres queden com confitades oi? Que bones... amb la xocolata desfeta pel damunt!!! Oooooooohhhh!! Quina delícia! :)
    Petons!

    ResponElimina
  4. Mmm..... m'encanta el gingebre, de manera que aquestes peres serien la meva delícia. Aromatitzades amb la canyella, el gingebre i la llimona deuen quedar dolcetes i gustoses... I amb el rajolís de xocolata calenta per sobre, quin vici! És d'aquelles postres que m'agraden a ami: amb fruita, poc dolces i molt original!

    ResponElimina
  5. Quines postres de luxe, deuen reviscolar a un mort! Moltes felicitats i petons

    ResponElimina
  6. Un postre ideal pels que no som massa de postres pastissers , el gingebre m´encanta i combinar-lo amb fruita i amb xocolata és tot un encert.
    T´ha quedat un postre deu , i tant!
    petons.

    MAI DE MAIBLOG

    ResponElimina
  7. El gingebre, el meu gran desconegut. Prometo tastar-lo i serà amb aquesta suculent recepta. petons reina.

    ResponElimina
  8. Que bueno una combinación de sabores de primera, me encantara probarlo, besos pepa.

    ResponElimina
  9. Maria José,
    aquestes peres tenen una pinta mooolt bona. Al meu fill li encantarà ja que les peres és una de la fruita que més li agrada. T'agafo la recepta i li preparo.
    Ja et diré.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Que ricas tienen que estar por favor! Me encanta la combinacion de ingredientes y encima un 10 en presentacion.
    Un besito wapa!

    ResponElimina
  11. Hola Maria José, estas peras estan fantásticas!
    Gracias por tu comentario en mi blog.
    He estado viendo un poco el tuyo y tienes unas recetas estupendas!
    Te seguire visitando!

    Un beso

    ResponElimina
  12. mmm...
    Postres amb fruita acompanyada d'ingredients deliciosos!
    Bonissima segur!

    ResponElimina
  13. Donant una volta per els blocs, he descobert el teu, amb aquesta recepta de peres amb gingebre i xocolata... dolçó, "fortó i picantó" amargó, quin triangle de sabors a la boca¡¡ Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  14. Hola María José. No me cabe ninguna duda, un postre de lujo. Delicioso.
    Saludos

    ResponElimina
  15. Hola Mª José!
    Me encanta el contraste de la pera y el chocolate.
    Estupenda receta!
    Besos

    ResponElimina
  16. Que buen postre,estaran para chuparse los dedos con el chocolate.
    La tarta si que esta en el blog,se llama Dacquoise de chocolate y es muy buena.

    ResponElimina
  17. Uhmmmmmmmmm que bones deuen estar!! Copiaré aquesta recepta.

    ResponElimina
  18. De las peras la conferencia es mi favorita, y ahora no puedo irme, se me hace la boca agua con esa salsa de chocolate, madre mia que delicia.

    la presentación de matrícula.

    ResponElimina
  19. mmm... les peres un xic especiades amb la xocolata deuen estar increibles...una recepta senzilla però amb aromes d'allò més sugerents.

    ResponElimina
  20. maria jose,
    las peras tienen pinta exelente. no he probado este postre nunca, solo las peras al vino.

    ResponElimina
  21. Que ganas tengo de hacer unas peras de este tipo! Tienen una pinta genial!
    Besetes!!

    ResponElimina
  22. He de confesar que nunca hice peras cocidas, siempre las comimos crudas.
    Tengo que animarme, las tuyas tienen una pinta estupenda.

    Saludos

    ResponElimina
  23. ¡Qué pinta! Maria José ¡Qué pinta!
    Espectaculares y deliciosas.

    Besos.

    ResponElimina
  24. Se me ha hecho la boca agua viendo estas fotos... ¡¡lo tengo que hacer como sea!!... ¿me prestas un poquito de tu maña?

    ResponElimina
  25. Maria Jose, et superes a cada recepta que fas, noia!

    Quina preciositat de postre, ets la pera!

    Una abraçada,
    Anna

    ResponElimina
  26. Que delicia de peras, Maria José! que jugosas y ricas con ese chocolate! aiiii mi perdición....

    un besito!

    ResponElimina
  27. Aquestes peres son una delícia, jo les feia quan els meus fills eren petits però sense gingebre, ho provaré . Queden fantàstiques!!!!
    Petons

    ResponElimina
  28. Que bella presentación, me hen encantado estas peras conferencia con salsa de chocolate. Las especias deben darle un toque muy especial. ¡Me encanta!

    ResponElimina
  29. Margarida:
    Quina gràcia això de la cara bruta...la xocolata m´agrada amb tot jajaja i es nota no? i la fruita també m´apassiona, tota la fruita...així que combinades les dues umm...molts petonets maca

    Peter M:
    Gracias por la visita!!! un abrazo

    Mercè:
    Això mateix, queden confitades i agafen el gust de tots els ingredients al bulllir-se...molts petonets

    Ivana:
    Una abraçada nena, moltes gràcies per la visita mua

    Gemma:
    Mil gràcies maca, a mi també m´agrada molt la combinació de fruita i xocolata...petonets

    La Quinta de Luculus:
    Gràcies a tu pel teu comentari...una abraçada!!

    Mai:
    Alaaaaa ja estic vermella de cap a peus després de llegir-teee!!!! un petoooo

    La cuina vermella:
    És la segona vegada que utilitzo el gingebre i em té completament captivada, a més trobo que combina beníssim amb la fruita perquè és molt aromàtic...petoneeeetssss!!!!

    Pepa:
    Gracias guapa, si te animas ya me contaras...u besazo

    Somaral:
    Crec que al teu fill li encantarà aquesta recepta, les peres queden molt gustoses, ja em diràs si vos han agradat...una abraçada

    Marymary:
    Muchas gracias guapa, tu tan cariñosa como siempre, un besazo

    Irene:
    Bienvenida, estas en tu casa y te aseguro que nos seguiremos "viendo" guapa, un abrazo

    Illetapitita:
    A mi em van agradar molt...petonets!!!

    Josepb:
    Holaaaa benvingut, gràcies per la teva visita, m´alegro que t´hagi agradat la recepta...una abraçada

    Juan:
    Graciassssss!!!! un beso

    Calohe:
    Gracias guapa, me alegro que te haya gustado, un besoooo

    Mesilda:
    Gacias por tu comentario,un besazo

    Aurora:
    Gràcies maca, ja em diràs si t´han agradat!!

    Reme:
    Estan buenas la verdad jajaja aunque me este mal decirlo, y solo hice estas cuatro para probar, la pròxima vez me lanzo...un beso

    Pulga:
    Sí, és una recepta molt aromàtica, a mi la canyella m´encanta i combinada amb els altres ingredients fa una mescla boníssima....

    Mietta:
    Yo también era la primera vez que hacia esta receta y nos conquistó a todos, pruebala y ya me dirás...besitos

    Marilú:
    En serio que estan ricas ricas, te las recomiento...un besazo guapa

    Melania:
    Yo como tu, solo habia comido las peras crudas, manzanas asadas si pero me gustan casi tanto las peras, quedaron muy sabrosas...

    Silvia:
    Graciasssssss!!! mil besos guapa

    Pikerita:
    Que te preste queee??? pero buenoooo anda que no eres tu mañosa para la cocina ni nada, con todas las delicias que publicas en tu blog...besitosssss

    Ana:
    Nena tus palabras me hacen muy feliz....ayyyy

    Cuchiaio pieno:
    Hola, mil gracias por la visita y tus palabras!!!

    Xaro:
    Mercis!!! un petonet

    Azul Purpura:
    Siiii tambien son la mia....me pierde el chocolate!!!!! un beso

    Dolorss:
    Si aquesta recepta la feies tu em reafirma en que és una bona forma de fer les peres, la gingebre és fàcilment prescindible però trobo que aromatitza molt la resta de ingredients....una abraçada maca

    Sol:
    Gracias guapa, es tal y como tu describes, un besazo

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José