Menú

diumenge, 31 de gener de 2010

PASTISSETS DE XOCOLATA I AVELLANES


PASTISSETS DE XOCOLATA I AVELLANES

Ingredients:
-125 g de mantega
-125 g de xocolata negra de cobertura
-4 ous
-150 g de sucre
-100 g d'avellanes
-120 g de farina fluixa

Preparació:
Fondre la cobertura de xocolata al bany maria, afegir-li la mantega trossejada i emulsionar.
Batre els ous amb el sucre i barrejar amb la xocolata.
Afegir les avellanes trossejades i la farina tamisada.
Greixar motlles petitets o un motlle gran i baix amb mantega i farina i coure a 180º uns 15 minuts. Decorar al gust.

Les flors d'ametller són unes de les meves preferides, és una pena que durin tan poc...avui ha fet un dia preciós i no he pogut passar sense intentar capturar-les...m´encanten!!




70 comentaris:

  1. Por-fa-vor... qué pinta! Y ya tenéis almendros florecidos! Aquí tampoco debe faltar tanto, qué bonitos...

    ResponElimina
  2. El postre debe ser un bocado exquisito, pero ... las fotos son preciosas!.

    Los almendros ya os anuncian la primavera, qué ganas de que llegue aquí.. No me gusta el invierno y ésste está siendo largo
    Feliz semana

    ResponElimina
  3. This dessert is beautiful and I want it so....NOW!

    ResponElimina
  4. Por favor!! esa foto está para meterle la cuchara! deliciosoo!!
    un abrazo
    Gaby

    ResponElimina
  5. Maria José!! Aquests pastissets han de ser de vici!! La combinació xocolata-avellana és taaaaaaan bona!! I amb la xocolata desfeta pel damunt... mmm!! Quina salivera m'has fet venir! ;)
    Petons!
    PS: Les flors d'ametller, molt boniques!

    ResponElimina
  6. Qué rico!!!! si hasta huela la pantalla a chocolate!!! Los almendros en flor me recuerdan a mi abuelo, que tenía muchos y le gustaba que paseáreamos juntos entre ellos cuando estaban en flor...
    Besicos

    ResponElimina
  7. Viendo la pinta que tiene solo puede estar delicioso, genial la presentación ;) Besos

    ResponElimina
  8. Ohhhhh!! Quin vici, amb les avellanes deu ser una delícia. Ptons

    ResponElimina
  9. ¡ Qué cosa más linda y ...rica !
    Un abrazo y que tengas una buena semana,
    María José.

    ResponElimina
  10. Ja han florit els ametllers? Tenen una flor preciosa...
    Com precioses i deliciosos són aquests pastissets!

    ResponElimina
  11. Hola guapetona.... el postre tiene una pinta de comeme total.... esto no se puede enviar por correo???? en fin, me tocara prepararlo, que te pilla un poco lejos ;)
    Las fotos de los almendros te han quedado preciosas... profesionales total.
    Besos

    ResponElimina
  12. El pastisset...no tinc paraule..quina bona pinta!!! i les fotos molt boniques.
    petons

    ResponElimina
  13. Joo que bueno, yo quiero....
    Me encanta el chocolate uhmmm.
    Bss gupetona

    ResponElimina
  14. Jooooo, entre el pastissets i les flors d'atmellers que em quedaría el día enganxada a la pantalla ,jajaja. Aquí amb tanta neu les flors no s'atreveixen a sortir,jaja. Mil petons bonica

    ResponElimina
  15. De vici total!!!!!!Xocolata i avellana....mmmmmmmmmmm......

    ResponElimina
  16. No me digas que ya están florecidos los almendros! Qué ganas de ir a verlos... Una buena caminata entre árboles florecidos y para culminar uno de estos pastissets. Eso es vida! ;)
    Un beso grande y gracias por esta brisa de primavera,

    Marcela

    ResponElimina
  17. Quina delicia de pastisset, i la foto perfecta!
    Precioses també les fotos dels atmelers.

    ResponElimina
  18. No sé amb que em quedo amb el pastís o els ametllers. Es broma si ho sé amb el pastís.
    Muas!

    ResponElimina
  19. Que rico! y que preciosidad de flores, la verdad es que son de las mas bonitas para mi tambien.
    Besos!

    ResponElimina
  20. guau, qué ricos!!! y esos arbolitos en flor, preciosos ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  21. però quines fotos! la del pastissets i les de les flors. m'encanta!
    pt!

    ResponElimina
  22. Genial! Tanto el postre como las fotos!!!
    Besos, Pami!

    ResponElimina
  23. Qué patel mas insinuante, sugestivo.
    Pero es que ver las fotos de los almendros en flor es decir ohhhh, junto con la flor del pensamiento, son las flores que más me maravillan.
    Un besito.

    ResponElimina
  24. A mi tb me gusta mucho la flor del almendro, es preciosa ideal para decorar estos platos tan deliciosos que preparas.
    Me ha gustado mucho el pastelito, se ve delicioso y delicado.
    Un besín.

    ResponElimina
  25. Hummm que rico!Me guardas un poco??jejeje.Muak!

    ResponElimina
  26. Jo em quedo amb els pastissets de xocolata! Tan "coquetons" i tan ben decorats, mmmm! I no pensis que sóc insensible: és que tinc un ametller al jardí que ja fa una setmnana que està tot florit! La vista ja la tinc prou recreada, ara només em calia recrear el meu sentit del gust! I de quina manera, noia!!!
    Petonets

    ResponElimina
  27. OHHHHHHHH, de vicio, esto tiene que estar de autentico pecado, las fotos geniales, besos, pepa.

    ResponElimina
  28. ¡¡qué rico, Dios mío!! el toque de avellana decorandolo...un crack!!!

    ResponElimina
  29. ¡Qué foto más bonita! Y ni que decir de lo deliciosos que han de estar estos pastelitos. ¡Me pido uno!

    Un besote

    ResponElimina
  30. Las fotos de los almendros en flor son sensacionales pero tu pastel es un bocadito exquisito.

    besos

    ResponElimina
  31. Que entrada mas bonita¡las floren son divinas y el pastelito ni te cuento¡para comerlo mientras disfrutas del paisage.
    Besets.

    ResponElimina
  32. Quina delícia! sembla que hagi entrat la primavera a la teva cuina! esperem que ara no hi hagi glaçades i que aquestes flors donin unes ametlles fantàstiques.
    El pastisset és tot capritxós! i és que m'agrada tant la xocolata amb avellanes!
    petons princesa!

    ResponElimina
  33. Com jo sóc anti-xocolata me quedo amb les floretes dels ametllers, quines fotos més xulis :)

    ResponElimina
  34. quina pinta tan deliciosa que tenen aquests pastissets...
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  35. Quina delicia de pastisset! i les fotos son una maravella!
    Petons

    ResponElimina
  36. Ostres nena ....quines fotos i quin pastiset !!!!!La xocolata m´encanta,,,

    ResponElimina
  37. Maria Jose
    Quins pastissets mes i mes rebons!
    Ah! la flor de l'ametller es de les mes maques que hi ha, i en qualsevol dels colors.
    Una abraçada

    ResponElimina
  38. Tocaya t'han quedat molts bonsss i una presentaÇiço estupenda.
    patonss

    ResponElimina
  39. Hoy vamos de chocolate hasta los ojos je, je pero es que está tan bueno.
    Las fotos preciosas.

    ResponElimina
  40. Tienen una pinta deliciosa, estupendos para un postre después de una comida de domingo..bueno, así me los he imaginado. Qué ricos!
    Besos
    Nuria

    ResponElimina
  41. Mª José, aquests pastissets han de ser bonissims, i les fotos dels ametllers precioses, quines ganes de primavera!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  42. Magnífics aquests pastissets d'avellana. Jo, com a bona ganxeta, tot el que porti avellana m'agrada.
    Ai! els ametllers, esperem que aquests freds no els malmetin si ja han començat a florir!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  43. Que delicia de pastelitos y de chocolate. Ummmmmmmm!!!!


    Bssss

    ResponElimina
  44. Quins pastissets més bons!!! Enhorabona!!! Les fotos de les flors són precioses. A mí també m'agraden molt i fan molt bona oloreta. Salutacions

    ResponElimina
  45. Ay Mª José! Mira, postre delicioso, con corazoncito blando, verdad? uhmmmm que rico. Pero que almendros más engalanados tenéis!!!! Qué maravilla!

    Mucho besos amigota!

    ResponElimina
  46. Un bocado de dioses... La mezcla de chocolate y avellanas, esta entre las mejores, no?!
    Y estos almendros en flor, la primavera esta llegando !

    Un saludo,
    Palmira

    ResponElimina
  47. Que delicia y la foto de la receta maravillosa.
    Estuve la semana pasada en Portugal y los almendros ya estan en flor.
    Gracias por las fotos.
    Excelente trabajo x

    ResponElimina
  48. Uf, uf, quina pinta més fabulosa té això :-O

    ResponElimina
  49. Gracias por visitar, me abre tu blog y encontrar la primavera, la maravilla de fotos ya en flor! Hola y de proximidad

    ResponElimina
  50. M'encanta la xocolata però si es amb avellanes ja es per morir-se :-)

    Quina enveja veure que ja teniu la primavera al damunt, estic d'hivern i pluges... precioses les fotos.

    un petó.

    ResponElimina
  51. im-presionante! tenia raó aquell, segur que son dos paraules i no una davant d'aquestes meravelles, les flors i el pastís............ho faré segur! petonets

    ResponElimina
  52. Qué gran tentación. Me encanta...

    Besos.

    ResponElimina
  53. Ohhhhhhhhhhhhh, esto no se hace!!

    MJose, quina passada de pastisset!! impresionant i purament xocolata..buff..

    Núria
    PEtons

    ResponElimina
  54. Una delicia Maria Josè! Y a mi tambien me gustan las flores del almendro, tengo uno en mi jardin y disfruto mucho viendolo florecer! Te mando un abrazo desde Italia. Sil

    ResponElimina
  55. Muy ricas Maria Jose y gracias por esas preciosas fotos:)

    ResponElimina
  56. Una bonica presentacio del pastisset M. Jose....i les fotos del atmellers una maravilla ...bon cap de setmana i un beset

    ResponElimina
  57. que bonitas fotos...me traslandan, de verdad, comunican mucho. pareec que ya huiese llegado la primavera. Una entrada preciosa, y el dulce de chocolate y avellanas, fino y preciosamente presentado!

    ResponElimina
  58. De impresión!!! Menuda pintaza!! Alucinante!!

    Besos!!

    ResponElimina
  59. Hola!
    Estoy colgando en la web una blognovela: El fin del mundo. Si te apetece, me gustaría que le echases un vistazo y me dijeses qué te parece. Gracias.
    http://findestemundo.blogspot.com

    ResponElimina
  60. Miriam:
    Hola!! siii ya estan todos los almendros en flor, ahora mas que la semana pasada que es cuando saque las fotos...son preciosos!! un beso

    Carmen:
    Gracias guapa!! me alegro que te guste la receta y las fotos...un besito

    Peter M:
    Gracias!!! te agradezco la visita y tu comentario!!!

    Gabriela, clavo y canela:
    Jajaja graciasssss....ojala pudiera mandarte unos cuantos :)) besitossss

    Mercè:
    A mi també m´encanten la xocolata amb qualsevol fruit sec, i les avellanes especialment...m´alegro que t´agradin les flors d´ametller no sabia si pujar-les...petonets estimada

    MaryLou:
    A que son preciosos estos árboles? los encuentro tan elegantes...en Ibiza hay un pueblo que se llama Santa Inés que esta lleno de ellos, te encantaria...un besito

    Lydia:
    Muchisimas gracias guapa!!! un besito

    Carmen (Dulces bocados):
    T´asseguro que és un vici :)) petonets

    Maria Jose:
    Hola guapa, mil gracias por pasarte, feliz semana tambien para ti...besitos

    Gemma:
    Siii són una passada..aquí ja són tots amb flor...un petonet maca

    Quo:
    Por correo no se pero si quieres te lo traigo yo :)) te vale? jajaja...oyeee que una profesional como tu me diga que le gustan mis fotos me llena de alegria, no veas que inyección de moral :)) un besazo amiga

    Núria:
    Moltes mercis maca, petonets

    Ly:
    A mi tambien....vivan las chocoadictas!!! jajajaja besitossss

    Elvira:
    Estimadaaaaaa!!!!! saps que pensava amb tu quan feia les fotos? com m´agradaria poder-te enviar un bon ram de flors de´ametller :)) petonets maca

    Xaro:
    Jajaja ja ho pots dir això!!! petonets

    ResponElimina
  61. Marcela:
    Hola!!! cada una en la cocina de nuestro blog y yo al menos no me doy cuenta que estamos repartidos por todo el mundo...es la magia de internet no crees?...me encanta el plan que propones :)) un beso

    Rosanna:
    Hola maca, guai que t´agradi la meva entrada, moltes mercis i un petonet

    Gemma:
    Jajaja tu com jo...visca el dolç!!!! petonetssss

    Laura:
    A que si? la pena es que sean tan efímeras...no me cansaria de mirarlas...un besito guapa

    Paula:
    Muchas gracias guapa!!! besitos

    Eva:
    Nena, estic molt contenta que t´agradin les meves fotos, un petonàs

    Unodedos:
    Graciassssss!!!! Besitossssss

    Irmina Díaz-Frois Martín:
    Hola guapa, me alegro que te guste mi receta...las flores de almendro son guapisimas...besitos

    Dely:
    Oleeeeee jajajaja muchas gracias guapa, el pastelito por lo facil de hacer que es esta riquisimo...un besito

    Alicia:
    Cuando vienes?? :)) un besazo

    Margarida:
    Els ametllers són un arbre molt característic del Meditarri no? idó tan sols queda fer-te arribar uns pastissets i així et pots recrear la vista i el paladar :))) petonetssss

    Pepa cooks:
    Muchisimas gracias guapa, son riquisimos jajaja...un besooooo

    Onega:
    Gracias guapa!!! un besazo

    Yolanda:
    Solo uno??? anda vente que te guardo unos cuantos :)) smuakssssss

    Nélida:
    Muchas gracias por tus palabras guapa, besitos

    ResponElimina
  62. Mesilda:
    Umm el mejor de los plantes...comer un dulce bueno y disfrutar de un buen paisaje a que si? besitos guapa

    La Quinta de Luculus:
    Siiii espero que faci bon temps per no perdre aquesta delícia de floretes...jo també som una xocoadicta jejeje...petonets estimada

    Glutoniana:
    Crec que ets de les poques persones que no lli agrada la xocolata :)) tu tranqui que jo t´els faig del que tu vulguis :)) petonetss

    El cullerot Festuc:
    Mercis maca, una abraçada forta

    Marta:
    Hola maca, m´alegro que t´agradin...petonets

    Els peixos:
    A mi també!!! mercis nena...un petonet

    Josep:
    M´agrada que sigueu de les mateixes idees :)) mercis!!!!

    Maria Jose:
    Muchas gracias guapa, besitos

    Maria Dolores:
    Jajaja pero quien se harta del chocolate??? yo nooooooooo...besitos

    The kiwi kitchen:
    Pues para eso mismo sirvieron :)) besitossss

    La Llibreta Viatgera:
    A que si? jo també tinc ganes que comenci el bon temps...petonets

    Dolça:
    Les avellanes també són molt del meu gust, m´alegro que t´agradi la recepta...un petó

    Celes:
    Gustas?? smuaksssssss

    Francesc:
    Moltes mercis per passar-te i deixar-me unes paraules!!!!

    Maite (Mai):
    Siiiii blandito por dentrooo, que rico verdad? has visto? ojala pudiera enviarte un ramillete de estas flores :)) besazos guapa

    ResponElimina
  63. Palmira:
    Umm siiii avellanas y chocolate...quien quiere mas? un besito

    Ana Powell:
    Hola guapisima, no sabes como te agradezco la visita, muchas gracias y un beso

    Surfzone:
    Mercisssss....en vols un bocinet? ;)

    Max:
    Gracias, me alegro que sea de tu agrado!!!!

    Maduixa:
    Aquí també ha plogut molt aquest hivern i també ha fet mal temps per això em va fer il.lusio fer les fotos pero ensenyar-vo-les...petonetssss

    Eva Olga:
    Smuaksssssss tu vine i ja el preparo jo...t´imagines? un cafè amb llet, uns pastissets i tu i jo amb moooolta estona per poder parlar bé :)

    Silvia:
    Que bien guapa, mil gracias y un besito

    CocinArte:
    Jajajaja uhhhh quina temptació ehhhh..idó imagina tenir-los a l´abast..pfffffffff...jajajaja...petonets

    Simplemente cocinera:
    No conozco a nadie que no le gusten sus flores, son preciosas verdad? el tuyo también ha florecido? muchas gracias por pasarte, un beso

    Raquel:
    Gracias a ti por dejarme tu comentario...besitos

    Lola:
    Moltes mercis estimada...bona setmaneta...petonets

    La sopa gansa:
    Gracias guapa, yo también asocio la flor de almendro con la primavera...pero hoy esta haciendo tanto frío como en diciembre jajaja...un besito

    Ana:
    Muchas gracias guapa, me alegro mucho que te guste...besitos

    Wences:
    Hola! gracias por pedirme la opinion...me choca un poco que te interese dedicando nuestros blogs a temas tan dispares...:D

    ResponElimina
  64. nyama!!!!!!!!!!!!!Quina pintassa!

    ResponElimina
  65. Quin vici!!! Ja ja ja. Boníssim, com tot el que surt al teu blog. Una abraçada.

    ResponElimina
  66. Nena ja teniu els ametllers florits? per aquí portem uns dies lletjos i humits tot i que ja no crec qeu els falti gaire, però millor que s´esperin no vingui un gelada i adeu.
    Aquests pastissets es veuen la canya , les "vellanes" son molt nostres i ens encanta veure postres amb elles.
    Petonets bonica

    ResponElimina
  67. Doncs si, aquests pastissets tenen una pinta! Les avellanes són torrades, no, no? I la farina fluixa és la farina normal?
    M'agrada el teu bloc, tots plegats feu unes fotos super atractives. Crec que jo per aquí tinc que millorar però la càrama no dóna per gaire més, ups!
    Una abraçada

    ResponElimina
  68. Anònim:
    Mercis!! :D

    Jordi:
    Holaaaa!!! gràcies pel teu comentari, i perdona el retard...!!

    Mai:
    Mercis maca, a mi les avellanes m´agraden moltíssim amb la xocolata, trobo que van molt bé combinades...un petonàs

    Guspires que viatgen amb el vent:
    Hola! sí, les avellanes són torrades i la farina és fluixa...mercis per passar-te i dir-me aquestes coses, m´has fet aixecar la moral!! :))

    ResponElimina
  69. Hola María José!! qué alegría ver que tengo un comentario tuyo, lo que te he estado siguiendo estos meses! Este postre tiene que estar impresionante!! Me encantan las avellanas y el chocolate, así que lo haré prontito!
    un beso!

    ResponElimina
  70. Gitanilla:
    El placer es mio por tu visita, me alegro que te hayas animado a dejarme un comentario, estas en tu casa :)) un besito

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José