Menú

dimecres, 30 de març de 2011

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I NEGRA

Aquesta és l´aportació que la meva filla fa al segon repte de l´Annie, i dic bé, és la seva aportació perquè ha estat ella qui ha tingut en compte que la recepta havia de fer-se, que havíem de tenir tots els ingredients, i que hi havia un termini per presentar-la...termini que, "mea culpa", no hem complert...en realitat, l'única cosa que vaig fer jo va ser tallar la maduixa que decora el pastís :))...i per cert, la recomanació que ha de menjar-se amb rapidesa per ser un pastís que no va cuit és quasi indiferent doncs és tan deliciosa que el difícil és parar de menjar-la!!!!

PASTIS DE XOCOLATA BLANCA I NEGRA

Ingredients per a la base:
-90 gr. de mantega
-100 gr. de galetes maria
-20 gr. de cacau en pols
-50 gr. de sucre en pols
-40 gr. de xocolata negra

Ingredients per a la xocolata blanca:
-2 fulls de gelatina
-125 gr. de xocolata blanca
-3 rovells d’ou
-50 gr. de sucre
-200 gr. de nata muntada sense sucre

Ingredients per a la decoració:
-100 gr. de xocolata negra

Preparació:
Untar amb una mica de mantega un motlle rodó desmuntable.
Triturar amb la batedora tots els ingredients de la base fins que quedi una pasta rugosa i homogènia. Abocar aquesta pasta al motlle i posar-la a la nevera fins que es torni dura. Com a mínim 1 hora.
Posar els fulls de gelatina en remull en aigua freda.
Desfer la xocolata blanca 1 minut al microones o al bany maria. Reservar la xocolata fosa a temperatura ambient, no interessa treballar-la massa calenta.
Batre els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
Treure la gelatina de l’aigua, afegir-la a la nata i escalfar-la al foc tan sols el temps suficient perquè es fongui la gelatina. Després barrejar-la poc a poc amb els rovells i la xocolata desfeta.
Bolcar la crema sobre la base del pastís reservada i guardar el pastís a la nevera fins que s’endureixi.
Decorar amb xocolata negra fosa al microones o al bany maria posada dins d’una mànega pastissera.
Com que aquest pastís no passa pel forn, s’ha de menjar el mateix dia que es fa i no pot estar fora de la nevera.


56 comentaris:

  1. Te ha quedado impresionante MªJosé!!! una ricura!!! y las fotos son realmente excepcionales!!! enhorabuena por todo!!!

    ;-)

    ResponElimina
  2. Les ha quedado maravillosa...me encanta totalmente y pienso hacerla, viene un cumpleaños de un amigo que adoro.

    Un besiño Ma. José!

    ResponElimina
  3. a que te retira la nena de la cocina?...hermosa tarta,la felicitas....ahh y que nos ciuentq eu tal le ha ido con el reto.
    Uma tarta fantástica

    Cariños

    ResponElimina
  4. Quin sant pastís! és preciós i em fa la pinta que ha de ser espectacular al paladar. la xocolata blanca del farcit ha de ser de vici!

    ResponElimina
  5. Increïble, la teva filla és una crack!! Per cert han recomanat el vostre blog i les vostres postres al món a Rac1 (no m'extranya perquè m'encanten!).
    Petonets

    ResponElimina
  6. ¡¡Diti... tu niña y la mía tienen el mismo pijama!!.. Ja, ja.. cuando llegue a casa le enseñaré el post.. ¡¡qué ilusión la va a hacer!!
    Besotes.

    ResponElimina
  7. Bon dia!
    Enhorabona a la cuinera! Digues-li que li ha quedat molt bonic i segur que boníssim!! Petons

    ResponElimina
  8. Me tientas con tur tartas, qué divinas!
    La masa quebrada chocolateada es buenísima!
    Como te ayuda tu hija, qué maja!

    ResponElimina
  9. La xocolata blanca és una de les meves grans passions! Un petó i fins aviat.

    ResponElimina
  10. Hola vecina, m'agrada, es una meravella, com tot el que fas, un petó guapa.

    ResponElimina
  11. Si hi ha alguna cosa que m'agrada més que trovar-me amb una recepta atractiva és trovar-me una familia cuinant plegada.

    :)

    ResponElimina
  12. Tiene una pinta espectacular, la presentación muy buena y las fotos ni te cuento. Me ha gustado mucho!

    ResponElimina
  13. ¡Que maravilla! y además es rápida y sin complicaciones.
    Un beso.

    ResponElimina
  14. Simplemente perfecto. Llega hasta aquí el aroma a chocolate....

    ResponElimina
  15. Jo que bo!!! m´agrada la base, el farcit de xocolata blanca, la teva decoració, que es fa bastant ràpida i sobretot vosaltres!!! Un petó

    ResponElimina
  16. Ja li pots dir a l'Estela que té la foto penjada juntament amb les altres. Veig que com a casa us ha volat. Mira que estava bo, eh??
    La decoració molt bonica, un 10 per aquesta petita gran xef.....

    Molts petons....

    ResponElimina
  17. Tiene un colorido magnífico con todo ese contraste de pinceladas. Una receta genial. Reto superado.

    Besos.

    ResponElimina
  18. Claro, es que tu hija tiene muy buena maestra.

    Que cosa más rica.
    Me ha encantado la masa quebrada chocolateada, me apunto tu receta.

    Besos

    ResponElimina
  19. Nunca hemos hecho nada con el chocolate blanco, y desde luego nos perdemos dulces como éste. A tu hija le ha quedado de maravilla. De casta le viene al galgo...

    Un saludo.

    ResponElimina
  20. Té una pinta deliciosa! La combinació de diverses xocolates sempre queda fantástica!

    La presentació t'ha quedat excel·lent! Un petó!!!

    ResponElimina
  21. Ummmmmm delicioso!! Tiene una pinta requetebuena! Besicos.

    ResponElimina
  22. Estupenda tarta sencilla y por eso no menos rica.
    Un beso.

    ResponElimina
  23. Esa niña apunta maneras.... dale la enhorabuena proque le ha quedado una tarta espectacular... por cierto, el corte de la fresa es sublime ;))))
    besitos

    ResponElimina
  24. doncs visca la teva nena!!! és un pastís preciós! i realment és boníssim! petonets

    ResponElimina
  25. Mª José, vull donar-te les gràcies. En primer lloc per passar pel meu bloc i deixar-me un comentari, però sobretot perquè això m'ha permès conèixer el teu. Acabo d'arribar i he tafanejat una miqueta... és fabulós, et felicito molt sincerament. Ja em quedo com a seguidora, i t'enllaço en el meu, perquè m'encanta tot el què fas.
    I pel què fa a la recepta... senzilla i exquisida alhora. Féu un gran tàndem!!
    Petonets i fins a la propera!!!

    ResponElimina
  26. Uy com ha d´estar aquest pastis MªJosé! Que bó quan llegeixo que us ajuden els vostres nens! Doncs felicitats a tu i a la teva filla perque te una pinta increíble!

    ResponElimina
  27. Felicita la cuinera de part meva...un pastís clàssic de tota la vida, deliciós...

    ResponElimina
  28. Espectacular i deliciós son dos dels molts (i bons) adjectius que poden descriure aquest pastís.

    ResponElimina
  29. I això ho ha fet la teva filla? sincerament impressionant! Jo de petita, a la cuina, n'hi entrar-hi, primer perquè no em deixaven, i, segon, perquè segurament hagués desgraciat masses plats xD.
    El pastís té una pinta espectacular, fins i tot m'has tentat a provar-lo, no ho descarto :P.

    Petonets!!

    ResponElimina
  30. Quina bona pinta!!!!!!!!!!! llàstima no poder olorar-la o tastar-la perquè la presència és fantàstica. Me la apunto!!

    ResponElimina
  31. Qué bonito pastel y que rico tiene que estar. Con lo que me gusta el chocolate. Tiene que estar de pecado.

    Besos,

    ResponElimina
  32. No puedo parar de mirarla, así que no te quiero ni contar si me pongo a comerla jaja

    Besos!!

    ResponElimina
  33. Un pastel delicioso con esos sabores, ainsssssssssssssss que rico.
    Me han encantado las fotos, da gusto pasar por tu cocina.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  34. Preciosa y deliciosa tarta. en la foto se ve espectacular. felicidades a tu hija!!!. besos

    ResponElimina
  35. Que delicia de receta, me ha encantado.

    SAludos

    ResponElimina
  36. Le ha quedado bien bonita!!Y muy rica...el chocolate siempre triunfa.
    Besets.

    ResponElimina
  37. Tengo que probar este pastel con el relleno de chocolate blanco, tiene que ser una delicia!

    ResponElimina
  38. El chocolate siempre gusta y aquí que va por partida doble todavía más, menuda cocinera tienes!!!dentro de nada te retira, ja ja ja.
    Un besito

    ResponElimina
  39. Hola! gracias por tu comentario y por la bienvenida!!
    Tiene muy buena pinta esa tarta.. de otra chocoladoadicta! jjaja
    nos vemos por ahi!

    ResponElimina
  40. me parece un pastel ideal para preparar con niños. El resultado es perfecto. Os ha quedado bien bonito.Felicidades!!!!

    ResponElimina
  41. T'asseguro que aquest pastís el provaré de fer! Quina llepolia! M'alegra trobar un bloc eivissenc! Fa dues setmanes vaig ser a Vila i hi tinc molts bons amics. Jo, ara mateix, també he penjat una recepta de pastís de xocolata però és el clàssic Sacher. Fa molt bona pinta tot el que fas! Ja sóc seguidor teu!

    Roger

    ResponElimina
  42. Visca la teva filla, li ha quedat espctacular!! Té molt i molt bona pinta.
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  43. boníssima com sempre, i més fàcil, impossible!!

    ResponElimina
  44. Té una pinta estupenda! Quina bona pinta... m'ho apunto com a postre especial :)

    ResponElimina
  45. Qué facilita y qué rica te ha quedado, increíble de buena.

    un besazo

    ResponElimina
  46. quines mans té la teva filla! com es nota que té una bona mestra a casa!
    Molt bona proposta, encara que no entréssiu a plaç!
    Felicita-la de part meva!

    ResponElimina
  47. Bueno, bueno, bueno...entre la madre y la hija aquí estamos babeando a chorrete!! menuda tarta magnífica, tanto en vista como buena! pues de eso estoy más que segura, que buena debe ser un rato laaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgoooooooo!
    Anotada queda, por supuesto.
    Besos y gracias por ella!!

    ResponElimina
  48. eres la reina indiscutible de las tartas!!!! una pasada-
    un besote reina

    ResponElimina
  49. un pastís fi i preciós. una combinació per a autèntics addictes!Una abraçada.

    ResponElimina
  50. Ostres l'Estela crec que et farà ombra!!! ;) jejeje Li ha quedat sensacional!!
    Petons a les dues!

    ResponElimina
  51. Ohhh...quin pastís estimada!! una meravella i tant senzilla, sense cocció...però lo que més m'ha agradat, es la cuinera petita, que apunta maneres...jeje. Felicita-la de la meva part. Petons a les dues.

    Núria

    ResponElimina
  52. Moltes gràcies pels vostres comentaris!!

    Albota, aquí no arriba Rac1 però em va fer molta il.lusió assabentar-me que havien recomanat el meu bloc, mercis per avisar-me!!

    Pikerita, si es que tenemos a dos fashion-victim jajajaja

    La meva fill està realment "emocionada" de saber que vos agrada molt el "seu" pastís :))

    Petonets!!!

    ResponElimina
  53. Bones!!
    el vaig fer l'altre dia amb la meva neboda de 6 anys i tot i que no va quedar tant bonic com el teu (cal dir-ho!) va quedar boníssim i a tothom li va encantar!
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  54. Anna:
    M´alegro molt que vos agradés, mil gràcies per passar-te per aquí i fer-m´ho saber!!!
    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José