jueves, 8 de septiembre de 2011

COL·LABORACIÓ AMB WHOLE KITCHEN MAGAZINE DE SETEMBRE!!

Que un bloguer culinari pugui dir que ha estat convidat per la Sílvia (Trotamundos) i la Bea per a participar al "Whole Kitchen Magazine" és tot un honor...així que no fa falta que expliqui com em vaig sentir quan em van preguntar si em venia de gust aportar dues receptes per ser publicades en la revista de setembre...em va faltar temps per acceptar encantada!!!

Després de molts dubtes...de mirar mil receptes...de gairebé acabar amb la paciència de la meva mare (gràcies!!)...em vaig decidir per una CARN ROSTIDA ACOMPANYADA DE TOMBET MALLORQUÍ (pàgines 26-29), com a recepta salada, i per un BRIOIX AMB POMES CARAMELITZADES I CREMA ANGLESA (pàgines 78-83), com a recepta dolça.


La primera d'aquestes receptes l'he preparat moltes vegades, ja que tant la carn rostida com el tombet són plats típics del meu arxipèlag, però la recepta dolça era la primera vegada que la feia i no estava segura de si resultaria...només puc dir que malgrat ser un xic entretinguda, va ser deliciosa, i crec que a partir d'ara la usaré per a "reciclar" les restes de brioix...



Aquest mes de setembre la revista número deu de "Whole Kitchen Magazine" ve carregada de novetats...que no es poden perdre, així que a gaudir-les!!
Per veure totes les revistes publicades punxar aquí
La revista de setembre és aquesta:




50 comentarios :

  1. Me parecen unas recetas estupendas para la revista.

    Enhorabuena por tu gran participación.

    Besos

    ResponderEliminar
  2. Acabo de estar un buen rato con la revista.
    Muchas felicades por tu colaboración.Haceis un gran equipo.
    Aprovecho para decirte que estoy en plena producción de mermelada de higos con tu receta.Todo un acierto.
    Un abrazo,
    María José.

    ResponderEliminar
  3. La revista és fantàstica i la teva col.laboració sensacional, moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  4. Maria José!!! Ja ho crec que ha de ser un honor!! I la teva feina, s'ho val!! Les dues propostes, genials!!
    Petonets!

    ResponderEliminar
  5. Qué bien porder participar en una revista que nos gusta tanto, Maria José. Tus propuestas son muy ricas, tanto la de salado como la de dulce. Además, tengo ganas de hacer el tumbet.

    Besos

    ResponderEliminar
  6. Visca!!! Enhorabona guapa!!! M'encanta que hagis fet tumbet, el faré en breu... i el postre de 10!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  7. Com sempre les teves receptes fantàstiques!! la revista m´agradat molt! felicitas!!!Petó

    ResponderEliminar
  8. Enhorabuena por tu claboracion,es magnifica!!
    me alegro ,te lo mereces.
    Bss Esther

    ResponderEliminar
  9. No coneixia la revista i m'ha agradlat molt.
    Les teves receptes molt xules, enhoroabona!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  10. Enhorabuena! Has acertado con las recetas, ambas son deliciosas. Bss

    ResponderEliminar
  11. Hola guapa, ha sigut un plaer compartir publicacions amb receptes com les teves.

    Un petonet

    ResponderEliminar
  12. Gracias por pasar por mi blog y dejarme lindas palabras.
    Tu tienes un blog estupendo con recetas y fotos muy buenas. Mi hermana y yo estamos felices de haber coincidido contigo en esta edición.
    Bss
    Tita

    ResponderEliminar
  13. Felicidades por tu colaboración, y por las recetas que presentan, son estupendas. El pastel estupendo, me encanta.

    Un saludo.

    ResponderEliminar
  14. Una muy buena colaboración.... me ha encantado la revista
    Felicidades!!
    Besitos

    ResponderEliminar
  15. Voy a por ella, me parece un par de recetas de encanto!

    Besotes :D

    ResponderEliminar
  16. Enhorabuena guapa, no podías faltar!
    Unas recetas geniales ;)

    ResponderEliminar
  17. Moltes felicitats, m'encanten les teves receptes i la revista a la que ara participes.

    Petonets

    ResponderEliminar
  18. felicidades estupendas recetas y dignas de figurar en esta maravilla de revista,a disfrutarlo tu y nosotros
    peto

    ResponderEliminar
  19. PARABÉNS , ESTIVE A VER A REVISTA E ADOREI , TEM EXCELENTES RECEITAS.
    GOSTEI DAS SUAS , FORAM UMA ÓTIMA ESCOLHA.
    BESOS

    ResponderEliminar
  20. Moltes felicitats, la recepta dolça em sembla particularment encisadora per al meu gust (i als meus ulls, quina pinta :) )

    ResponderEliminar
  21. Felicidades por tu aportación.
    Una delicia.
    Besitos.
    ;-D

    ResponderEliminar
  22. Me parecen unas recetas deliciosas y muy apropiadas para esa estupenda revista. Besos

    ResponderEliminar
  23. El tombet te una pinta deliciosa, i del postra no en diguem res Ummm, felicitats per totes dues.
    Petons

    ResponderEliminar
  24. Felicitast, t'han quedat dos plats fantàstics, pots estar molt orgullosa de la teva participació.
    Ara mateix vaig a mirar-me la revista! :)

    ResponderEliminar
  25. Felicitats per l'article i per aquestes receptes. Segur que tot està boníssim. Un petó i fins aviat.

    ResponderEliminar
  26. Hola! Muchas gracias por pasar por mi blog y dejar tan lindo mensaje.
    Ha sido todo un honor compartir colaboración en Whole contigo, tus recetas son deliciosas y me encanta tu fotografía.
    Un abrazo!

    ResponderEliminar
  27. enhorabona guapa! la feina ben feta no té fronteres! ,))))) petonets

    ResponderEliminar
  28. Felicitats...i les receptes una passada...em quedo amb les dues.
    molts petons

    ResponderEliminar
  29. Enhorabuena guapa!!! ya me imagino como debiste sentirte... en una nube!!! a mi me pasaría igual :). Las recetas me han parecido fantásticas y la presentación de 10, al estilo whole Kitchen ;). Un abrazo.

    ResponderEliminar
  30. Holaaaaa!!!!! Me gustan mucho, muchísimo las dos recetas. La dulce es espectacular y la salada.... mmmnnn ¿sabías que en mi casa se come tumbet a menudo? eso sí, un poco a mi manera. Lo aprendió a hacer mi madre en Mallorca y nos encanta! Una aportación maravillosa... me voy a descargar la revista.
    Besossss

    ResponderEliminar
  31. Felicidades guapísima!!
    Me encantan tus aportaciones y que bonitas fotos!!
    felicidades
    bssss

    ResponderEliminar
  32. ¡Enhorabuena! No me extraña con las fotos y las recetas tan fantásticas que haces.

    Besos,

    ResponderEliminar
  33. ¿Eres el clon ó mi Diti? Me llegó por otra vía la revista pero no pude verla.. no sé por qué daba error y por eso no pude decirte nada por privi... pero ahora... que lo veo... ¡¡¡Qué nivel te gastas chiquillaaaaaaa!!!

    ResponderEliminar
  34. Les teves propostes son genials.Deu ser difícil saber què triar però la veritat és que t'han quedat genial i deuen ser molt bones. Enhorabona per la teva col·laboració a la revista. En especial sEnto predilecció pel tombet....ummmm, em fa venir nostàlgia de Mallorca i és que aquest estiu hem fallat després de ser el nostre destí vacacional durant 6 anys seguits!!! Continua amb aquests èxits !!

    ResponderEliminar
  35. Vaya revista que hacéis entre todas, me encanta tu aportación, el tumbet o tombet es una maravilla... Un saludo.

    Saludos.

    ResponderEliminar
  36. Enhorabuena por tu colaboración en esta gran revista. Tu no podías faltar en ella, estaban tardando en llamarte ;D

    Besos.

    ResponderEliminar
  37. Hola MªJose!Ya estamos de vuelta.Como siempre un placer pasarse por aqui,las dos recetas son fantasticas,felicidades!!!
    Besets.

    ResponderEliminar
  38. Mis felicitaciones por tu magnífica colaboración. Habéis hecho un septiembre espectacular. Un saludo. Alicia.

    ResponderEliminar
  39. Felicitats per la col.laboració. Les receptes que has fet són sensacionals i les fotos precioses.
    Petons

    ResponderEliminar
  40. Muchas felicidades por tu colaboración con whole kitchen, me alegro mucho por ti porque tienes un blog estupendo!!!!! muchos besos

    ResponderEliminar
  41. Moltíssimes gràcies a tots/es per les vostres felicitacions, és una alegria saber que vos han agradat les receptes que he aportat a la revista!!
    Una abraçada


    María José:
    Yo este año no he hecho...no se como pero septiembre se me ha echado septiembre encima con una vagueria...espero que os guste!! Besos

    Yolanda:
    Te encantará!! El truqui es hacer un poco más y con el sobra hacer una tortilla para cenar :))
    Mua

    Gemma:
    M´alegro d´haver-te descobert aquesta revista...és una passada!

    MªJose:
    Tu i jo sempre coincidint :)) M´ha encantat!! un petonet

    Tita:
    Lo mismo que yo!! un besazo

    Marcela:
    Gracias guapa, el placer ha sido mio...besitos

    Laura:
    Espero que l´any pròxim puguis anar a Mallorca!! mentrestant es pot gaudir de plats típics com aquest :) petonets

    ResponderEliminar
  42. Moltíssimes Felicitats!!!! Ja saben qui trien ja. La seva aposta era segura. I no falla, les receptes, genials!!!

    ResponderEliminar
  43. Unas propuestas sensacionales y enhorabuena por tu aportación que como todos sabemos vais los mejores y con méritos notorios por vuestro gran trabajo
    Bsotes preciosa

    ResponderEliminar
  44. M'han encantat les teves receptes i al que a la revista és refereix crec que mes a mes van millorant,cada cop m'agrada més!!!

    ResponderEliminar
  45. Una aportacion realmente bella para la publicacion...pq sera?

    ResponderEliminar
  46. mare meva!! quina gana m'ha entrat en veure les fotos de la taula tan ben parada! quin brunch més exquisit!

    tot té una pinta deliciosa, de debò, i les fotos són maquíssimes!!
    ENHORABONA!

    ResponderEliminar
  47. Me encantan estas recetas. Me gusta mucho la revista. Felicidades por tu colaboración.
    Besitos
    rosa

    ResponderEliminar
  48. Catieu:
    Tu em mires amb molt bons ulls no? :)) un petonàs

    Maria:
    Es estupendo poder aprender todos de todos...gracias por tus palabras, un beso

    La cuina de l´estany:
    Moltíssimes gràcies guapes!!! mua

    Anónimo:
    Gracias!!

    Laura:
    M´alegro que t´hagi agradat, mercis per dir-m´ho...petonets

    Piescu:
    Muchas gracias guapa, fue un placer para mi...besitos

    ResponderEliminar

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José