Menú

dijous, 29 de març de 2012

SALSITXES DE CÒCTEL

“Paraules. Paraules. Només paraules” (En la cort del llop. Hilary Mantel)


Aquesta recepta és de la Nigella Lawson, tinc el seu llibre amb les pàgines abarrotades de paperets marcant totes les receptes que vull fer...i és que em vénen de gust totes!...A més, contra tot pronòstic (perquè el sabor és més aviat fort) als meus fills aquestes salsitxes els van encantar...La recepta original no porta llavors de sèsam i l'oli tampoc és el d'oliva verge extra sinó de sèsam, però em va semblar que així quedarien més saboroses...i crec que no em vaig equivocar :)

SALSITXES DE CÒCTEL

Ingredients:
- 1 pot de salsitxes “baby” (tipus Franckfurt)
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 100 mililitres de mel
- 2 cullerades de salsa de soia
- 2 cullerades de llavors de sèsam torrades

Preparació:
Escalfar el forn a 220º.
Col•locar les salsitxes en una safata que pugui anar al forn.
Barrejar l'oli, la mel, la salsa de soia i les llavors de sèsam, batre amb energia i abocar per sobre de les salchichas, removent perquè es xopin bé.
Coure entre 20 i 30 minuts, removent de tant en tant. Han de quedar ben rostidetes.

30 comentaris:

  1. Que originales!!: yo tengo el libro, pero aún no me lo he mirado a fondo. Un beso.

    ResponElimina
  2. Que ricooooo se ve, te envio un saludote

    ResponElimina
  3. No dudes que esto lo haré!

    Qué pinta!!

    ResponElimina
  4. Que ricas se ven, desde luego tomo nota, que me van a gustar seguro besitos

    ResponElimina
  5. Esto va a encantar...estos días va a caer en algún aperitivo...besos

    ResponElimina
  6. Que buen aperitivo!

    Y se puede mojar???

    jijijijiji (yo a lo mío) ;)

    Besinos

    ResponElimina
  7. En Jordi fa una recepta quasi igual però amb aletes de pollastre. crec que la va penjar al bloc i tot. ara ho haurem de provar amb salsitxes!!
    petonets

    ResponElimina
  8. Quan dius 100 mil.limetres són mililitres, suposo :)
    Tenen bona pinta, la veritat!! :D

    ResponElimina
  9. Esta la vamos a hacer muchos, jajaj.
    Un beso

    ResponElimina
  10. Geniales !! con estas siempre aciertas

    petonets

    ResponElimina
  11. Las recetas de Nigella son maravillosas tú la has bordado, como siempre. BS

    ResponElimina
  12. Mira que be, demá faig un bufet a casa i crec que ja tinc una idea mes..que fan una pinta.....
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Han de ser un vici de picar i picar sense para. I molt bona idea posar-hi el sèsam, segur que li dón un gustet molt bo ;)

    ResponElimina
  14. Que interesante la receta! un aperitivo muy diferente para mi, tengo que hacerlo!
    Besos.

    ResponElimina
  15. No sé a casa teva, però jo és treure unes salsitxetes a l'aperitiu i volen!! jaja Amb el toc de la soja i la mel han d'estar de vici... Una gran recepta!! :D

    Un petonet i bon cap de setmana!! :D

    ResponElimina
  16. Lo ví esta mañana y no pude comentarte.... que ricosssss!!!.. Con una cervecita bien fría... ummmmm

    ResponElimina
  17. Que bones i no les he vist al llibre!!! ara segur que les faig! Petons

    ResponElimina
  18. Ja, ja, yo también tengo mis libros llenos de papelitos de colores señalando montones de recetas...
    Estas salchichitas en mi casa triunfan, seguro.
    Buen fin de semana,
    María José.

    ResponElimina
  19. un pica pica delicios! m'en emporto una mentre espero el dinaret de diumenge! :P

    ResponElimina
  20. Carai, i a mi m'agradarien!!! Genials!!!
    Feliç semana, guapa!

    ResponElimina
  21. QUina cosa més bona!! I una foto preciosa. Petons

    ResponElimina
  22. Hola a tothom!
    Moltes gràcies pels vostres comentaris :))

    Starbase:
    Siiii jajaja, mercis ja ho he arreglat...

    Petonets!!

    ResponElimina
  23. Un magnific entrant per un dinar informal.
    Molt bones i molt bona pinta.
    Petons

    ResponElimina
  24. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  25. De vegades un simple ingredient com unes salsitxes resultan un luxe¡!

    Petó

    ResponElimina
  26. Son tan bonitas y perfectas que a pesar de mi poco amor por la carne me las comería...parecen dulces dátiles! Un beso

    ResponElimina
  27. Que bones!!! I mira que els frankfurts en general... :S Però aquests fan una pinta boníssima!

    ResponElimina
  28. Qué ricas!!!! Y viniendo de Nigella seguro que están divinas de verdad :)
    Un beso grande y feliz semana!

    ResponElimina
  29. Estoy a dieta y no paro de ver cosas ricas.... ains :(

    ResponElimina
  30. Delicioso, con ese aroma que darán las manzanas.
    Me lo pasé genial en tu tierra.
    Un beso.

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José