jueves, 29 de marzo de 2012

SALSITXES DE CÒCTEL

“Paraules. Paraules. Només paraules” (En la cort del llop. Hilary Mantel)


Aquesta recepta és de la Nigella Lawson, tinc el seu llibre amb les pàgines abarrotades de paperets marcant totes les receptes que vull fer...i és que em vénen de gust totes!...A més, contra tot pronòstic (perquè el sabor és més aviat fort) als meus fills aquestes salsitxes els van encantar...La recepta original no porta llavors de sèsam i l'oli tampoc és el d'oliva verge extra sinó de sèsam, però em va semblar que així quedarien més saboroses...i crec que no em vaig equivocar :)

SALSITXES DE CÒCTEL

Ingredients:
- 1 pot de salsitxes “baby” (tipus Franckfurt)
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 100 mililitres de mel
- 2 cullerades de salsa de soia
- 2 cullerades de llavors de sèsam torrades

Preparació:
Escalfar el forn a 220º.
Col•locar les salsitxes en una safata que pugui anar al forn.
Barrejar l'oli, la mel, la salsa de soia i les llavors de sèsam, batre amb energia i abocar per sobre de les salchichas, removent perquè es xopin bé.
Coure entre 20 i 30 minuts, removent de tant en tant. Han de quedar ben rostidetes.

30 comentarios :

  1. Que originales!!: yo tengo el libro, pero aún no me lo he mirado a fondo. Un beso.

    ResponderEliminar
  2. Que ricooooo se ve, te envio un saludote

    ResponderEliminar
  3. No dudes que esto lo haré!

    Qué pinta!!

    ResponderEliminar
  4. Que ricas se ven, desde luego tomo nota, que me van a gustar seguro besitos

    ResponderEliminar
  5. Esto va a encantar...estos días va a caer en algún aperitivo...besos

    ResponderEliminar
  6. Que buen aperitivo!

    Y se puede mojar???

    jijijijiji (yo a lo mío) ;)

    Besinos

    ResponderEliminar
  7. En Jordi fa una recepta quasi igual però amb aletes de pollastre. crec que la va penjar al bloc i tot. ara ho haurem de provar amb salsitxes!!
    petonets

    ResponderEliminar
  8. Quan dius 100 mil.limetres són mililitres, suposo :)
    Tenen bona pinta, la veritat!! :D

    ResponderEliminar
  9. Esta la vamos a hacer muchos, jajaj.
    Un beso

    ResponderEliminar
  10. Geniales !! con estas siempre aciertas

    petonets

    ResponderEliminar
  11. Las recetas de Nigella son maravillosas tú la has bordado, como siempre. BS

    ResponderEliminar
  12. Mira que be, demá faig un bufet a casa i crec que ja tinc una idea mes..que fan una pinta.....
    Petonets.

    ResponderEliminar
  13. Han de ser un vici de picar i picar sense para. I molt bona idea posar-hi el sèsam, segur que li dón un gustet molt bo ;)

    ResponderEliminar
  14. Que interesante la receta! un aperitivo muy diferente para mi, tengo que hacerlo!
    Besos.

    ResponderEliminar
  15. No sé a casa teva, però jo és treure unes salsitxetes a l'aperitiu i volen!! jaja Amb el toc de la soja i la mel han d'estar de vici... Una gran recepta!! :D

    Un petonet i bon cap de setmana!! :D

    ResponderEliminar
  16. Lo ví esta mañana y no pude comentarte.... que ricosssss!!!.. Con una cervecita bien fría... ummmmm

    ResponderEliminar
  17. Que bones i no les he vist al llibre!!! ara segur que les faig! Petons

    ResponderEliminar
  18. Ja, ja, yo también tengo mis libros llenos de papelitos de colores señalando montones de recetas...
    Estas salchichitas en mi casa triunfan, seguro.
    Buen fin de semana,
    María José.

    ResponderEliminar
  19. un pica pica delicios! m'en emporto una mentre espero el dinaret de diumenge! :P

    ResponderEliminar
  20. Carai, i a mi m'agradarien!!! Genials!!!
    Feliç semana, guapa!

    ResponderEliminar
  21. QUina cosa més bona!! I una foto preciosa. Petons

    ResponderEliminar
  22. Hola a tothom!
    Moltes gràcies pels vostres comentaris :))

    Starbase:
    Siiii jajaja, mercis ja ho he arreglat...

    Petonets!!

    ResponderEliminar
  23. Un magnific entrant per un dinar informal.
    Molt bones i molt bona pinta.
    Petons

    ResponderEliminar
  24. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  25. De vegades un simple ingredient com unes salsitxes resultan un luxe¡!

    Petó

    ResponderEliminar
  26. Son tan bonitas y perfectas que a pesar de mi poco amor por la carne me las comería...parecen dulces dátiles! Un beso

    ResponderEliminar
  27. Que bones!!! I mira que els frankfurts en general... :S Però aquests fan una pinta boníssima!

    ResponderEliminar
  28. Qué ricas!!!! Y viniendo de Nigella seguro que están divinas de verdad :)
    Un beso grande y feliz semana!

    ResponderEliminar
  29. Estoy a dieta y no paro de ver cosas ricas.... ains :(

    ResponderEliminar
  30. Delicioso, con ese aroma que darán las manzanas.
    Me lo pasé genial en tu tierra.
    Un beso.

    ResponderEliminar

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José