Menú

dimecres, 13 de juny de 2012

COOKING CHALLENGE 26 - ROSQUILLES

"-Ed? -diu Ritchie- Només desitjo una cosa.
 -Què, Ritchie?
La seva resposta és simple:
 -Desitjar."
(Cartes creuades. Markus Zusak)


Un mes més el repte de les Cooking Challenge , aquesta vegada ha estat Rosa l'encarregada de triar recepta i la seva proposta va ser "pastes artesanes de l´avia". Els dolços d´aquests tipus que hi ha a Eivissa i que em va ensenyar la meva besàvia ja els he fet, com les orelletes, així que he aprofitat per fer rosquilles que em temptaven des de feia temps. A més vaig trobar una recepta per fer amb la thermomix, així que la seva elaboració ha estat realment fàcil.

ROSQUILLES

Ingredients per a 20 rosquilles:
-2 ous
-80 grams de sucre
-100 grams d'oli de girasol
-15 grams de anís
-250 grams de farina de rebosteria (aproximadament)

Preparació:
Col·locar la papallona en les fulles de la thermomix, posar els ous i el sucre en el got i programar 10 minuts a velocitat 3.
Agregar l'oli i el licor i barrejar 5 segons a velocitat 2.
Retirar la papallona, incorporar la farina i programar 30 segons a velocitat 6. Si és necessari afegir més farina, ha de quedar tova però que es pugui manejar.
Pastar 5 minuts a velocitat espigola i deixar reposar 15 minuts.
Precalentar el forn a 180º.
Amb les mans oliades fer boles d'uns 30 grams aproximadament i formar les rosquillas introduint els dits en el centre per donar-los forma.
Col·locar-les en la safata de forn folrada amb paper de hornear i hornear uns 20 minutos.

I les receptes de la resta de Cookings?
- Rosa
- Maragda
- Núria
- Lourdes
- Ly
- Elvira
- Mercè

36 comentaris:

  1. Nina!

    I que bones són les rosquilles! i amb el punt d'anís... d'aquí al cel amb patinet!

    Les fotos són precioses.

    Un petonàs guapis!

    ResponElimina
  2. Que pinta tan rica, me encanta el toque del anís, ahora mismo me sentarían de lujo besos

    ResponElimina
  3. Deseo desear toda mi vida...........y ahora deseo tus rosquillas...qué ricas!!!

    ResponElimina
  4. Las rosquillas es el dulce favorito en mi casa... ¡¡me las piden mucho!!.. Y siempre.. siempre con chorrito de anís.
    Besotes.

    ResponElimina
  5. Adoro las rosquillas de anís y tengo pensadas hacerlas en el horno , a ver cuando me pongo...pero como no quiero tomar muchos dulces, ni huevos, ni harina... pues se me pasas el tiempo y no pruebo nada jaja.

    Buenísima receta!!

    ResponElimina
  6. Qué buenas, para thermomix y al horno.... esta receta es de diez... que buena pinta tienen... ainss que me veo probando todo!!! jajaja..
    Muchas gracias guapa.
    Un besoteeee

    ResponElimina
  7. Alaaaa!!!! Y encima al horno, si es que la receta lo tiene todo, fácil de preparar, rápida y sin olor a fritura, siempre haciendo recetas 10!!! Esta me la apunto, aunque sin thermo buaaaaa, pero con estas manitas ( léelo cantando jajaja), palabrita que la hago!!! Un besazo

    ResponElimina
  8. Mira, a casa no som massa de fregits, així que provaré la teva versió de rosquilles al forn! Que boniques et van quedar (i segur que delicioses!)
    Petons

    ResponElimina
  9. Unas rosquilla buenisimas. Me la llevo. Besos

    ResponElimina
  10. Mª José este tipo de rosquillas nunca se me habría ocurrido hacerlas en el horno, me parece una idea súper sana y me encanta. Por cierto la foto te ha quedado preciosa, me encanta!
    bss guapa

    ResponElimina
  11. quants records amb les rosquilles. mai n'he fet, així que per si de cas em guardo la recepta! petonets

    ResponElimina
  12. Unas rosquillas de vicio, super esponjosas!

    Besos.

    ResponElimina
  13. M´han recordat unes que feia la meva mare, molt bona pinta:) petonets

    ResponElimina
  14. Yo hay una cosa a la que soy absolutamente incapaz de decir que no y son las rosquillas.
    Las tuyas son alucinantes!
    Besos.

    ResponElimina
  15. ESSAS ROSQUINHAS FICARAM LINDA.
    BJS

    ResponElimina
  16. quina pintassaaa!! jo en vulll una per avui esmorzar!!

    ResponElimina
  17. Que bones, Maria José! I semblen fàcils de fer...! A veure si m'animo. Petons

    ResponElimina
  18. Oh, m'agradaria molt esmorzar un diumenge unes roquilles com les teves. Tranquilament amb la fresca i la calma de no haver de sortir escopetejat cap a la feina! :)

    ResponElimina
  19. Que ricas deben de estar y que foto tan estupenda, eres una artista, me encanta todo lo que haces.

    un besazo y feliz día

    ResponElimina
  20. Hace muchísimo que no las como, y me encantan porque me traen recuerdos de mi niñez...Ay!, que tiempos aquéllos y qué sabores en la memoria!!. Besos

    ResponElimina
  21. Que buenas las rosquillas,me encantan.
    Besitos.

    ResponElimina
  22. Haurien d'estar prohibides propostes com aquestes... Es que són tan temptadores!
    De fet m'encantaria trobar un recull de receptes aixi...

    ResponElimina
  23. La meva padrina, de Flix Ribera d'Ebre, les feia igual i a mi méncanten. És típic sobretot de Nadal, m'animaré a fer-les.

    ResponElimina
  24. Quins records em porten... i no les he fet mai. Gràcies per compartir-la.
    Petons

    ResponElimina
  25. T'han quedat mb!! fetes al forn i amb el thermomix nova proposta.
    a mi m'agraden amb cacaolat.
    Et deixo la recepta de la meva mare les fem per Setmana Santa
    http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/04/rosquilles-de-lantonia.html

    ResponElimina
  26. Ara per esmorzar me’n menjaria un parell o tres, amb el cafè Ummm que bones tenen d’estar.
    Petons

    ResponElimina
  27. Sono carinissime e anche facili, brava.
    Ciao, Mother.

    ResponElimina
  28. M. José, m'apunto aquesta recepta! Que bones deuen ser.
    Una abraçada

    ResponElimina
  29. Hola, guapa!!!!
    Sabes que nunca he hecho rosquillas? Y eso que me gustan bastante... Así que ya me has tentado, sobre todo con ese toque de anís, qué rico!!!!
    Besos.

    ResponElimina
  30. Me gustan las rosquillas,hasta ahora las he echo fritas ,y estas me parecen mas saludables.besinos

    ResponElimina
  31. una imagen preciosa y ademásmuy ricas. Besotes.

    ResponElimina
  32. Una receta muy rica, me a gustado muchísimo así que creo que me la llevo para probarla.
    Un besazo

    ResponElimina
  33. Las rosquillas son uno de esos alimentos que me hacen recordar a la niñez, a casa, al calor de mamá. Qué foto tan bonita! Besotes

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José