Menú

dimecres, 8 de maig de 2013

GALETES CRUIXENTS DE FLOCS DE CIVADA I COCO

"La pena és una cosa estranya, ens deixa totalment desemparats. És com si una finestra s'obrís sola, l'habitació es queda freda i l'única cosa que pots fer és tiritar. Però cada vegada s'obre una mica menys i una mica menys, fins que un dia ens preguntem què haurà passat amb ella" (Memòries d'una geisha. Arthur Golden) 


Sempre dic que no sóc molt "galetera", però aquesta recepta té tots els bitllets per fer-me canviar d'idea, perquè a més de no tenir cap complicació a s´hora de fer-la (excepte anar amb compte a l'hora de coure les galetes perquè no s´aferrin) està molt molt bona. Us animo a fer-la...ja em direu ;)


GALETES CRUIXENTS DE FLOCS DE CIVADA i COCO

Ingredients:
-130 grams de mantega
-150 grams de sucre bru
-50 grams de sucre
-1 culleradeta de sucre vanillat
-1 ou
-100 grams de flocs de civada
-60 grams de coco ratllat
-60 grams de farina de rebosteria
-1 culleradeta de llevat de rebosteria
-1 polsim de sal

Preparació:
Precalentar el forn a 170ºC. Folrar 2 o 3 safates de forn amb paper de sulfuritzat i reservar. 
Batre la mantega, el sucre bru, el sucre vainillat i l'ou. Agregar els flocs de civada, el coco ratllat, la farina, el llevat, la sal i batre de nou.
Amb l'ajuda de dues culleretes formar boletes i posar-les en les safates reservades, deixant entre elles una separació bastant gran perquè no s´aferrin les galetes unes amb unes altres.
Coure cada tanda durant deu minuts. Deixar refredar bé les galetes abans de degustar-les.

29 comentaris:

  1. Uhmmm que bones deuen d'estar...
    Jo si que soc galetera, i tindre que provar aquestes.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Que pinta, me comeria una ahora mismo. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  3. Doncs m'han captivat estes galetetes...amb el toc de coco....mmmmm Marta

    ResponElimina
  4. Doncs em sembla que té tots els números que també les faci!!! m'agraden!!!
    Jo he llegir el llibre que va escriure la Mineko Iwasaki, Vida de una Geisha, com a rèplica a aquest llibre. Em faria gràcia llegir-ne aquest, per veure la diferència, encara que el de la Mineko em va agradar molt.
    Gràcies, bonica!

    ResponElimina
  5. Sé que estas galletas están riquísimas porque precisamente publiqué unas muy parecidas el lunes. La avena le da un crujiente delicioso.

    Besotes

    ResponElimina
  6. Ohh me chiflan con avena para el desayuno, pero el saborcillo que les deja el coco las hace menos de régimen y más llevaderas. Me han encantado MJ!!
    besos

    ResponElimina
  7. Boníssimes, ja t'ho he dit! Ideals per l'esmorzar!

    ResponElimina
  8. Adoro bolachas com aveia e achei estas bem lindas.
    Levo a receita.
    bjs

    ResponElimina
  9. Qué ricas se ven, además te han quedado perfectas!! Besos.

    ResponElimina
  10. Quines galetes més bones!

    Em menjaria un parell ben de gust ara amb el café...

    Petons!

    ResponElimina
  11. Quina bona pinta que tenen!!! Em sembla que provaré de fer-les amb alguna petita variació!
    Gran recepta! Felicitats!

    ResponElimina
  12. Quina delícia de recepta!!! A mi segur que m'agrada però tinc dubtes d'on podria trobar flocs de civada???
    Petonets

    ResponElimina
  13. Las fotografías son una belleza y las galletas una delicia para no parar!!!

    Besos linda.

    ResponElimina
  14. Se notan crujientes y deliciosaaaaas!!. Bss

    ResponElimina
  15. Jo que bones, i a sobre cruixents amb lo que a mi m'agraden així. No sé si hem quedaran igual sense sucre, però intentaré.

    Petons

    ResponElimina
  16. Jo tampoc sóc galeter... si algun dia les tasto aleshores potser em decideixi a fer-les ;P

    ResponElimina
  17. D, aquest tipus no he fet, però les vull probar. Petons

    ResponElimina
  18. quina bona pinta tenen!!! aixi de finetes han de ser delicioses! petons

    ResponElimina
  19. Me encantan como te han quedado, super finitas y bien redondas. Yo tampoco soy muy galletera, pero desde que tengo el blog, las hago de cuando en vez.

    un besazo y feliz día

    ResponElimina
  20. Es veuen bonissimes. El coco amb xifla aixi que prenc bona nota de la recepta.
    Ptons

    ResponElimina
  21. Ostres que bones!!! És una recepta molt sencilla i per la foto, així super-finetes, deuen cruixir! M'agraden!!! Ptnts

    ResponElimina
  22. Que bones!!! En vull una!!! T'agafo la recepta!!!!!!

    Ptons

    ResponElimina
  23. Tienen que estar deliciosas, desde luego el aspecto no puede ser más rico. Se ven muy apetitosas.

    Un besito,

    ResponElimina
  24. Són boníssimes, les tinc pendents de publicar!

    ResponElimina
  25. Las galletas caseras quedan riquísimas se hacen en un momento ademas cuanto mas rusticas las haces mejor quedan.
    Saludos

    ResponElimina
  26. Boníssimes i molt fàcils de fer!!!

    ResponElimina
  27. I si canvio el coco per ametlla molta? També han de quedar bones, oi? Les faria ara mateix i no tinc coco.

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José