Menú

divendres, 14 de febrer de 2014

MAGGI PRESENTA "JUGOSO A LA SARTÉN" AL RESTAURANT DOS PALILLOS DE BARCELONA

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

Fa uns mesos, Maggi em va convidar a participar, junt a onze blocaries més, en la presentació del seu nou producte Jugoso a la sartén, a Barcelona. Vaig acceptar encantada, ja que l'esdeveniment tenia lloc en el restaurant Dos palillos del conegut xef Albert Raurich, i era també una bona oportunitat tant per retrobar-me amb amics com per posar cara a molts altres, als quals només coneixia virtualment…com resistir-me?

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

Albert Raurich, antic cap de cuina de El Bulli, ens va oferir un menú degustació que incloïa un plat realitzat amb Jugoso a la sartén, una innovació al món de les ajudes culinàries, consistent amb uns fulls de papyrus condimentats amb herbes i espècies que permeten preparar fàcilment un sucós pit de pollastre, per exemple, sense necessitat d'afegir ni una gota d'oli. Que ho preguntin als meus fills si queden saborosos els aliments cuinats entre aquests fulls...són fans de Jugoso a la sartén.

L'espectacular decoració del restaurant, d´un vermell impactant i amb una barra envoltant la cuina, va ser el marc ideal perquè l'equip de Maggi ens introduís en tan nou producte i cedís després la paraula a Raurich, perquè ens expliqués com usar-ho. Segons sembla, ell ja utilitzava una tècnica semblant per a cuinar fins filets de carn o peix.

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

El menú que varem degustar, una fusió entre la nostra cultura de tapes i la gastronomia asiàtica, va començar amb un Còctel de pacharán tebi amb poma i unes Escorces de porc, tamarindo, llima, brots de coriandre i fulla de caputxina.

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

Seguirem amb Tsukudani casolà de shiitake i fetge de rap, Aladrocs guarits en sal i vinagre d'arròs amb oli de sardina, Sunomono d'algues fresques i mol·luscs i Sashimi tebi de calamar amb la seva essència i yuzu.

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

Per continuar, Sasami de pollastre de corral amb el producte Jugoso a la sartén, Nam banzuke o escabetx japonès, Tempura de tomaquets cherry i Panko age de cranc real.

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

Te maki entretingut de bouo nori, sisho verd i umeboshi, Nippon Burguer, Dumpling de llagostins frescos al vapor i una espectacular Papada de porc ibèric a la cantonesa (que em va encantar).

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

I com a fermall final, unes postres delicioses: Maki-Mocchi de maduixa, Ningyoyaki de xocolata i Lichi i shochu gelat, d'aquest últim no tinc foto, estava entretinguda assaborint-lo i em vaig despistar :)

Dit i fet cuina.Restaurant Dos palillos. Maggi. Jugoso a la sartén.

Va ser un dia molt divertit, el menjar em va encantar i això que no estic molt acostumada a la gastronomia japonesaVos recomano el restaurant Dos palillos, és per tornar-hi. I com una imatge val més que mil paraules us deixo el vídeo amb el making off de l'esdeveniment, gràcies a Maggi varem passar un dia molt especial!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José