Menú

diumenge, 23 de febrer de 2014

RECEPTA DE PASTÍS DE FORMATGE

La vida és allò que et va succeint mentre t'obstines a fer altres plans” (John Lennon)

Dit i fet - pastís de formatge

Confesso que m'he viciat…la meva addició té a veure amb la felicitat i no sé si donar-li la culpa a la Maragda, la meva estimada amiga que va ser qui em va fer arribar el llibre "La recepta de la felicitat", o a la Sandra Mangas per publicar un llibre amb receptes tan temptadores… Crec que emularé a la protagonista de Julia&Julie i començaré a preparar toooootes les propostes de la SandeeA (Sandra, el teu nick sempre em fa pensar en una síndria empresonada jejeje, el recordes?)
Aprofitant que Degustabox em va fer arribar aquest mes, al costat d'altres delicatesen, un assortiment de flams i formatgets, vaig pensar que seria una bona ocasió per començar el meu propòsit, així que vaig triar la recepta de pastís de formatge de la Sandra per estrenar-me. Sí, ho sé, llegint els ingredients un pensa que ha de ser una bomba calòrica…però està deliciosa i a més, si la seva autora segueix aquesta dieta i està així de bonica, qui pot resistir-se?

Si us interessa obtenir més informació sobre Degustabox, podeu trobar-l'a la seva pàgina web, facebook o twitter. Si us subscriviu i faciliteu el codi "A9RKT" mencionant el meu blog, obtindreu un important descompte (9,99€ en lloc de 14,99€, enviament inclós)

Dit i fet - Pastís de formatge 2

RECEPTA DE PASTÍS XIMPLE DE FORMATGE

Ingredients per a la base:

-150 g de galetes tipus Digestive
-70 g de mantega

Ingredients per al farcit:

-200 ml de creme fraîche
-400 g de llet condensada (1 pot petit)
-600 g de formatge cremós (jo li vaig posar un paquet de formatgets Kiri de 12 porcions)
-1 paquet de preparat per a flam (per preparar 4 racions de flam)

Ingredients per a la cobertura:

-300 g de maduixes (jo vaig usar melmelada de maduixes)
-suc de mitja llimona (jo li vaig posar una cullereta)
-3 cullerades de sucre (jo no li vaig posar)

Preparació del pastís ximple de formatge:

Comencem preparant la base. Per a això, trituram les galetes amb ajuda d'un robot de cuina fins a obtenir una pols de galeta fi. Fonem la mantega i la barregem amb la galeta en pols (ha de quedar com a sorra mullada). Cobrim la base d'un motlle desmuntable de 20 a 24 cm amb paper de forn, distribuïm damunt la massa de galeta, pressionant bé, i introduïm en el congelador mentre preparem el farciment del nostre pastís de formatge.

Continuem preparant la crema de formatge. Posem tots els ingredients en un cassó a foc lent i removem amb energia fins que s'hagi dissolt el preparat per a flam i no hi hagi grumolls. Pugem el foc i seguim removent sense parar fins que la mescla bulli (pot trigar uns 10 minuts). Retirem del foc i tiram la crema de formatge sobre la base de galetes que teníem preparada. Portem al frigorífic almenys un parell d'hores, encara que queda millor d'un dia per a un altre.

Finalment, preparam la salsa de maduixa. Trituram les maduixes, el sucre i el suc de llimona i distribuïm sobre el pastís (jo vaig barrejar la melmelada amb el suc de llimona en un bol i els vaig remoure, agitant amb una cullereta)


16 comentaris:

  1. Me gusta esta receta tan novesosa para mi...Me encanta las tartas de queso y seguro que la hago.
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Holaaa, una fantástica tarta de queso, como me gustan, son todas tan ricas! Te ha quedado preciosa y aunque no he comprado nunca los quesitos estos de kiri seguro que queda deliciosa con ellos.
    Un besooo

    ResponElimina
  4. Tienen una pinta deliciosa, me gusta mucho tu receta
    Me encanta un besote
    Muaks

    ResponElimina
  5. El meu pastís preferit. T'ha quedat boníssim, Maria José!

    ResponElimina
  6. Esta receta de tarta de queso es totalmente nueva para mi y me gusta.
    Con queso Kiri!!! debe estar buenisima.
    La presentacion en genial.
    Lucia

    ResponElimina
  7. Aquest pastís diu menja'm!!! No coneixia això de la Degustabox, ara tafanejaré una mica per la página web! Com sempre la presentació un 10!
    Petons

    ResponElimina
  8. Hola Mª José. Siempre que miro una tarta de queso me digo de hacerla ya que a mi hijo le gusta mucho pero nunca me decido. A ver si llega un día en el que me atreva a hacerla de una vez jj y me quedo con la conciencia tranquila porque siempre que veo una sale una voz interior diciendo "aún no la has hecho".
    No sé si será una bomba calórica ya que no la he probado pero de lo que no tengo ninguna duda es de que debe estar para chuparse los dedos, la cuchara y hasta el plato jj. Exquisita.
    Un abrazo

    ResponElimina
  9. Sempre estic preparada per menjar un tros d´aquest pastis, m´agraden molt. Petons

    ResponElimina
  10. Si finalment decideixes animar-te a fer totes les receptes del llibre de la Sandra, nosaltres estarem encantats, que ho sàpigues! Un pastís genial, ben bo, i que potser és una bomba calòrica, però un capritxet de tant en tant, és el que fa que siguem més feliços, no?

    Petons!

    ResponElimina
  11. Está chulo el libro ¿verdad? a mi me lo trajeron los Reyes Magos, y me encanta, tiene cosas super chulas !!

    Me encantan las tartas de queso y esta se ve deliciosa !!!

    Besotes

    ResponElimina
  12. M'encanta aquest pastís i per mi pots fer tots el pastissos del llibre!!! :)
    petons

    ResponElimina
  13. mira que es bo, i si es fred encara es mes facil de fer!! el toc de maduixes es la guinda!! m'encanta! petons

    ResponElimina
  14. Aquest pastís és pura felicitat!! :) Petonets!

    ResponElimina
  15. Un pastis aixi sempre es recibit a la meua taula amb desij.
    Besets

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José