miércoles, 26 de febrero de 2014

RECEPTA DE PIZZA EXTRA FINA DE FORMATGE DE CABRA AMB PESTO D´ESPINACS de la LORRAINE PASCALE i SORTEIG DEL SEU DARRER LLIBRE!!

“Sovint, els humans suposem la simetria i la igualtat on no existeix cap de les dues coses. Iguals però en el fons diferents...” (El cant del cucut. Robert Galbraith)

DIT-I-FET-Pizza-extra-fina-formatge-de-cabra-Lorraine-Pascale

Vaig descobrir a la Lorraine Pascale a través de la meva germana, que està enganxada als seus programes de cuina. Tant em va parlar d'ella que va despertar la meva curiositat, i jo també vaig quedar prendada d'aquesta ex model britànica des de la primera vegada que la vaig veure cuinar. A partir d'aquesta setmana podeu trobar en les llibreries el seu nou llibre en castellà, La cuina fàcil de Lorraine Pascale, amb una selecció de les seves cent millors receptes amb el seu estil elegant i gens complicat. Us agradaria tenir-ne un exemplar? Idó AL FINAL D´AQUESTA ENTRADA TROBAREU LES BASES PER A PARTICIPAR EN EL SORTEIG D´AQUEST LLIBRE, al que jo ja estic completament enganxada.
La meva recepta d'avui, pizza extra fina de formatge de cabra amb pesto d´espincas, està extreta d'ell. Aquesta falsa pizza ens va conquistar a tots, tant per la seva base cruixent com pel deliciós pesto d'espinacs que la cobreix. Un perfecte exemple de lo delicioses que estan totes les receptes de la Lorraine.

RECEPTA DE PIZZA EXTRA FINA DE FORMATGE DE CABRA AMB PESTO D'ESPINACS I FARIGOLA 


Ingredients per a la pizza:


-135 g (aproximadament) de massa filo
-1 i ½ grapats de fulles de farigola fresca i una mica més per empolvorar
-50 g de mantega 
-1 tomàquet gran i ferm tallat en rodanxes fines
-200 g de formatge de rulo de cabra tallat en rodanxes

Ingredients pel pesto d'espinacs:

-1 grapat de fulles d'espinacs
-1 grapat de pinyons torrats
-1 gra d'all pelat
-20-30 g d'oli d'oliva verge extra
-60 g de formatge parmesà 
-sal i pebre

Preparació de la pizza extrafina de formatge de cabra amb pesto d'espinacs i farigola:


Precalentem el forn a 200ºC. Estenem una làmina de massa filo en una safata de forn folrada amb paper de cuina, empolvorem amb la farigola i col·loquem una altra làmina damunt. Untem lleugerament amb mantega, sobretot les vores (ja que tendeixen a cremar-se) i empeolvorem amb més farigola. Repetim fins a tenir 4 capes. Col·loquem una altra safata de forn damunt de la massa i coem en el forn 10-15 minuts, controlant-la sovint perquè no es cremi.

Mentre, preparem el pesto barrejant els espinacs, els pinyons, l'all, l'oli i el parmesà en un robot de cuina. Assaonem al gust.

Traiem la massa del forn. Si les vores s'han daurat massa, les tornem a untar amb una mica de mantega. Estenem el pesto deixant un marge de 2 cm. Col·loquem les rodanxes de tomàquet i formatge en capes alternes, empolvorem amb una mica més de farigola i coem en el forn uns 15 minuts, o fins que el formatge de cabra comenci a fondre's.

Traiem la pizza del forn i servim immediatament. Si ens sembla que la massa té massa grassa, podem trossejar-la i col·locar les porcions sobre paper absorbent.

DIT-I-FET-Sorteig-llibre-Lorraine-Pascale

SORTEIG DEL LLIBRE LA CUINA FÀCIL DE LORRAINE PASCALE: 

Les bases són les següents:
  1. -Heu de deixar un comentari en aquesta entrada amb el vostre mail. 
  2. -Teniu fins a dimecres 5 de març a les 23:59h per a participar. 
  3. -El dijous 6 de març publicaré en aquesta mateixa entrada el nom de la persona guanyadora que serà triada mitjançant Random. 
  4. -Tothom pot participar, però l´enviament tan sols es farà a una adreça d´Espanya.
  5. -La persona guanyadora tindrà dos dies per comunicar-me la seva adreça, si en aquest temps no em diu res tornaré a fer un altra sorteig.
Molta sort a tothom i gràcies per participar!

SORTEIG TANCAT

Llista de participants:
1 Les receptes que m´agraden
2 Sabores y momentos
3 Monica Llorente
4 Mara
5 Susana Santos
6 Lourdes Santos
7 Núria
8 Alicia
9 Caty
10 Monica Ripoll
11 Conchi
12 Bego
13 Marga
14 Gemma
15 Los deseos del paladar
16 Crismas
17 Marisa
18 Judith
19 Kris
20 Nuria
21 Catieu
22 M. Diaz
23 Evelyn
24 Tengo un horno
25 Ricardo Reyes
26 Rosa C
27 Teresa
28 Paula
29 Silvia
30 Marta
31 Glòria
32 Vivi
33 iDania
34 Tere
35 Cristina
36 Mercè
37 Rosa
38 Quima
39 Agurtzane
40 Lidia
41 Montse
42 Olga Surrell
43 Ramón Costa
44 Lidia
45 Lutherv
46 Teresa Tona
47 Maria
48 Sandra Paradís
49 Naina
50 Silvia
51 Nenalinda
52 Maria Lopez
53 Abril
54 Pilar
55 Quo
56 Noelia
57 Mar
58 Loli
59 Montse
60 Gemma
61 Silvia
62 Oliver
63 Olga
64 Clemenvilla
EL GUANYADOR ÉS: 2 SABORES Y MOMENTOS
ENHORABONA!!

86 comentarios :

  1. Ei, sóc la primera a comentar! a veure si això em dona sort, m'encantaria que em toquès el llibre.
    Aquesta recepta té una pinta per morir-se de gust! la faré segur.

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  2. Pues claro que me apunto guapa!! Aquí vengo para decirte que la receta te quedó estupenda y que Lorraine me rechifla, así que ME APUNTO!!

    saboresymomentos@gmail.com

    Te dejo mi mail y a ver si hay suerte!!!
    Besazos y gracias por este estupendo sorteo!

    ResponderEliminar
  3. participo!
    me encantan estos libros!
    mail: mollofersada@hotmail.com
    gracias, ciao

    ResponderEliminar
  4. Quina bona idea, fer la pizza amb pasta filo! Potser seguiré el teu consell, un dia d'aquests!!

    ResponderEliminar
  5. Vaya pizza !!! Tiene una pinta ... buena, buena. Yo también me apunto. maraengredos@gmail.com Un beso !!!

    ResponderEliminar
  6. Como me gusta Lorraine Pascale, me he visto casi todos sus programas. Asi que me apunto tu sorteo. Saludos susana.santos.sanchez@gmail.com

    ResponderEliminar
  7. ¡¡OOhhh!! Qué rico libro.. jaja. Me gustan mucho las recetas fáciles pero tan aparentes.
    Besotes...

    glup!! Se me olvidaba el mail: pikerita arroba gmail.com

    ResponderEliminar
  8. Siii .. yo quiero participar.. esta pizza falsa, impressionant!! y me encanta Lorraine PAscal!!
    Mi correo nuriandujar@gmail.com

    Un saludo

    ResponderEliminar
  9. M´ha agradat molt la recepta. Segur que la faré. El meu mail aliciacoves@hotmail.com

    ResponderEliminar
  10. Si, jo vull participar i demanaré a l'infinit i més enllà que em toqui, tant em parlen d'aquesta cuinera/model, i jo que no la puc veure pel canal de televisió i només per Internet, crec que em mereixo el llibre (és broma però si cola millor, jijiji)
    Ah! i si em toqués, en l'enviament va inclosa aquesta pizza meravellosa?, per què també m'aniria bé ;)
    Petons guapa

    ResponderEliminar
  11. Hola me ha encantado la receta, soy una apasionada de las pizzas y esta esta muy bien, mi correo es: monirimo@hotmail.com
    Un saludo.

    ResponderEliminar
  12. Como me gusta la pizza, y el libro!! Por lo que veo son unas recetas muy ricas!!
    Quiero participar: moli17dac@gmail.com

    ResponderEliminar
  13. Con lo que me gusta esa señora!!! Claro que quiero participar.
    bmaria27@gmail.com

    Mil besos.

    ResponderEliminar
  14. M'hi apunto. Tinc el llibre en anglès i em costa déu i ajut fer les traduccions. Tens un bloc magnífic. Sílvia.

    ResponderEliminar
  15. jo el vulll i la pizza tambe la vull
    6meggan@mail.com
    vaaaaaaaaaaaa jejejeje besades

    ResponderEliminar
  16. ayyyyyyyyyyyyyyy
    6meggan@gmail.com
    me he deixat la" G " QUIN DESATRES :p

    ResponderEliminar
  17. Doncs reina...t'ha quedat impresionant..m'encanta! I això del pesto amb espinacs??? Ho haig de probar..ole!!!
    A mi també m'agrada la Lorraine...tinc una cunyada que n'és adicta i sempre me'n parla..a més, miro els seus víeos en Anglès i aixi mato dos pardals d'un tret!
    El meu correu: foodandcakes.bygb@gmail.com
    Petons preciosa!!!
    Gemma de Food&Cakes by GB

    ResponderEliminar
  18. el necessito a la meva biblioteca gastronómica! jajajajajajaja. Petonets guapa

    ResponderEliminar
  19. Con lo que me gusta el pesto y me suele caer mal...hay alguno que no, tengo que probar el tuyo.
    Me apunto al sorteo, que ya le tengo un lugarcito en la estantería, jijiji.
    Mi correo es elenalcaladehenares@gmail.com
    Besoos

    ResponderEliminar
  20. hola, yo también soy una gran seguidora de ésta chica, me encanta!!
    la receta te ha quedado impresionante!!
    A ver si tengo suerte :)
    Mi correo:
    crimasfus@yahoo.es

    ResponderEliminar
  21. Hola de nuevo, no se que ha pasado con mi cometario, por si acaso repito jeejeje...decía que también soy una gran apasionada de esta chica, me encanta!! la receta te ha quedado estupenda :)
    A ver si tengo suerte y me toca!!
    Mi correo:
    crimasfus@yahoo.es

    ResponderEliminar
  22. Holaaa, que riquísima tiene que estar esta pizza con masa filo, que novedoso y diferente!
    Me apunto a este magnífico sorteo.
    Mi correo:
    marismita@gmail.com
    Un besooo

    ResponderEliminar
  23. Ohh quina bona pinta m'imagino el crunch crunch que deu fer quan la tens a la boca, si totes les receptes tenen de ser com aquesta i tant que vull participar!!
    El meu correu: judithermomix@yahoo.es

    ResponderEliminar
  24. Ains Mª Jose que deliciosa esta pizza, colorida y deliciosa.

    Sobre Lorraine, yo estoy prendada de su cocina, es que adoro lo que hace.

    En el blog ya tengo un montón de recetas de ella, es que me chifla !!

    Así que.... ME APUNTO al sorteo porque aún no he tenido oportunidad de comprarmelo.

    Mi mail : criblalu76@yahoo.es

    Besos y gracias.

    ResponderEliminar
  25. Uauu m'encanta aquesta pizza i sembla força senzilla de fer, tinc un pot de pesto italià que em van regalar per Nadal...crec que caurà aviat!
    Jo també vull participar!! Quina iluuu!!

    El meu correu: nuriabakerst@gmail.com

    Petons

    ResponderEliminar
  26. He sentit a parlar moltíssim de la Lorraine Pascale i amb aquesta recepta queda demostrat que les seves receptes han de ser boníssimes!!!! Així que m'hi apunto!! ;))A veure si hi ha sort!

    ResponderEliminar
  27. A veure si tenim sort!!! M'encanta la Lorraine!!! I aquesta pizza, la provarem segur. Quina pinta!!!
    info@pastissets.cat
    Petonets bonica ;-)

    ResponderEliminar
  28. Quina bona cara! Estic enganxada als llibres de cuina...i al teu blog!!
    mariandiazamat@gmail.com

    ResponderEliminar
  29. Yo soy más de pizza gordita, aunque a la fina tampoco le digo que no. Me encantan los libros así que me apunto al sorteo. Mi email es evy300782@hotmail.com
    Besiños.

    ResponderEliminar
  30. Yo también me apunto, que me encantan todos los libros de cocina, no lo puedo evitar, y si vienen recetas como esta, mejor aún. Mi correo: tengounhornoysecomousarlo @ gmail.com

    Un besazo, guapa.

    ResponderEliminar
  31. Yo pude ojear en su momento su libro "Baking made easy" y es una maravilla. Ojalá tenga suerte

    Mi mail es: nricardoreyes(arroba)Hotmail(punto)com

    ResponderEliminar
  32. Hola, Jo també vull participar...i ja fa uns mesos que te tinc als meus favorits.
    El meu email: cuinaalfoc@gmail.com

    Rosa de http://cuinaalfoc.blogspot.com

    ResponderEliminar
  33. Que buena pinta , yo también soy fan de Lorraine Pascale,me gusta todo lo que hace. Gracias por hacer el sorteo

    ResponderEliminar
  34. Soy la del comentario anterior que no he dejado el Mail tebavi62@gmail.com gracias

    ResponderEliminar
  35. Hola wapa, pero... qué sorteo más maravilloso??? Yo quiero tentar a la suerte antes de ir a la librería a comprarmelo, así que esperaré hasta la semana que viene a ver si me sonrie la diosa fortuna ;)

    Besos. Paula
    conlaszarpas@cultura-libre.net

    ResponderEliminar
  36. Per favor, NO VOS OBLIDEU DE DEIXAR EL VOSTRE CORREU ELECTRÒNIC!!!

    ResponderEliminar
  37. Que pizza tan original!!! M apunto a tu sorteo. Silvipriet@gmail.com

    ResponderEliminar
  38. I tant que participo.. el meu email martybz76@gmail.com molta sort a tothom!! un petonet guapa..

    ResponderEliminar
  39. Jo també!!!
    mmoheda2@gmail.com

    PTNTS i que hi hagi sort!
    Dolça

    ResponderEliminar
  40. me apunto!! mi mail es vivianaostariz@gmail.com

    A ver si hay suerte!!

    ResponderEliminar
  41. me apunto!! mi mail es vivianaostariz@gmail.com

    A ver si hay suerte!!

    ResponderEliminar
  42. me apunto!! mi mail es vivianaostariz@gmail.com

    A ver si hay suerte!!

    ResponderEliminar
  43. me apunto!! mi mail es vivianaostariz@gmail.com

    A ver si hay suerte!!

    ResponderEliminar
  44. me apunto!! mi mail es vivianaostariz@gmail.com

    A ver si hay suerte!!

    ResponderEliminar
  45. me apunto!! mi mail es vivianaostariz@gmail.com

    A ver si hay suerte!!

    ResponderEliminar
  46. Siiiiii!!! Participo!!!

    ipuent@gmail.com

    Petons,

    IDania

    ResponderEliminar
  47. No me puedo resistir¡
    Me apunto¡¡ al sorteo y si pudiera y llegara a tiempo a cenar un trozo e esta maravilla de pizza¡

    lospostresdeteresa@yahoo.es

    Besossss

    ResponderEliminar
  48. Quina pizza més bona!! M'encanta la combinació del pesto amb formatge de cabra. La faré sense dubte!
    No coneixo molt la cuina de na Lorrain Pascale, seria una bona oportunitat...!!!

    krissalada@yahoo.es

    ResponderEliminar
  49. Quina bona pinta aquesta pizza!!
    Gràcies per aquest sorteig! Provarem sort.
    Petons estimada!
    cuinaperllaminers@gmail.com

    ResponderEliminar
  50. Te dejo mi email, rosaromero68@hotmail.com, todavia estoy babeando por tu pizza, ñam.

    ResponderEliminar
  51. Dons veient la bona pinta que té aquesta pizza m'apunto al sorteig amb el teu permis.
    quimi.frigole@gmail.com
    petons

    ResponderEliminar
  52. Un placer participar y difundir este sorteo, y tomo nota de esta pizza para mi recetario particular.
    ¡¡¡Suerte!!!!
    cakesamedida@gmail.com

    ResponderEliminar
  53. Hola, m'apunto al sorteig i veient la pinta que fa la pizza, també m'apuntaría a probar-la :)
    Et deixo el meu mail:

    lidia.casademont@gmail.com
    http://vadeteca.blogspot.com

    Gràcies!

    ResponderEliminar
  54. A veure si tinc sort. Quina pinta!
    Moncata@ya.com

    ResponderEliminar
  55. M'apunto al sorteig!
    olgasurrell@gmail.com
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  56. Participo!
    ramon.costa@gmail.com
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  57. Hola, quina pizza més bona, de pas m'apunto al sorteig!
    lidia368@hotmail.com
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  58. Participo! M'encanten les pizzes i aquesta teva fa una bona pinta!
    lutherv_l@hotmail.com
    Gràcies :)

    ResponderEliminar
  59. Me encanta la pizza i el sorteig encara més!!!!
    Gràcies per el sorteig i felicitats per el blog
    Teresa
    teresaclot@gmail.com

    ResponderEliminar
  60. Ohhh que pizza tan rica, pues si no me toca, tendré que ir corriendo a la libreria....
    marietasenija@hotmail.com

    ResponderEliminar
  61. M'encanta aquesta dona!!!
    I em faria il·lusió tenir un llibre seu. Gràcies per fer aquests sorteig.

    sparadis5@gmail.com

    ResponderEliminar
  62. M'agrada molt el programa que fa i el llibre segur que és genial! Gràcies per fer el sorteig, viam si tins sort!

    anny_ll6@hotmail.com

    Anna.

    ResponderEliminar
  63. M'agrada molt el programa que fa i el llibre segur que és genial! Gràcies per fer el sorteig, viam si tins sort!

    anny_ll6@hotmail.com

    Anna.

    ResponderEliminar
  64. M'encanta aquesta pizza i el teu bloc.
    Gràcies per aquest sorteig!!
    Salutacions,
    Montse

    ResponderEliminar
  65. Me apunto, Mª José. Lorraine Pascale y Donna Hay son mis "divas". Un besito

    ResponderEliminar
  66. Cuanto tiempo sin venir a visitarte y mira que sorpresa me llevo... una pizza deliciosa y preciosa y un sorteo, al cual me apunto.
    Mi email silvia(arroba)midulcetentacion(punto)es.

    Besos.

    ResponderEliminar
  67. quina bona pinta que fa aquesta pizza!!! i segur que es deliciosa!!

    ResponderEliminar
  68. Me encanta la cocina de Lorraine sus recetas ademas de ser muy faciles de hacer estan muy ricas,tomo nota de la pizza .
    Como no Me apunto al sorteo.
    Xabalina@gmail.com
    Bicos mil wapa.

    ResponderEliminar
  69. Mare meva, quants comentaris!!! A veure si tinc sort que la Lorraine Pascale m'encanta! marialopeztrad@hotmail.com Petons

    ResponderEliminar
  70. El primer de tot, quina pizza tan bona feta així amb pasta filo!!! M'encanta!!!
    La lorraine es una pasada!!!
    abrilex@gmail.com

    ResponderEliminar
  71. T'ha quedat una pizza molt elegant i segur que boníssima.
    I m'agradaria molt participar al sorteig a veure si tinc sort....
    El meu correo:
    caudecuina@gmail.com

    Petons!

    ResponderEliminar
  72. Repeteixo que m'havia oblidat l'email:
    Si, jo vull participar i demanaré a l'infinit i més enllà que em toqui, tant em parlen d'aquesta cuinera/model, i jo que no la puc veure pel canal de televisió i només per Internet, crec que em mereixo el llibre (és broma però si cola millor, jijiji)
    Ah! i si em toqués, en l'enviament va inclosa aquesta pizza meravellosa?, per què també m'aniria bé ;)
    email: catypol@gmail.com
    Petons guapa

    ResponderEliminar
  73. Ale, pues ahí voy yo... jajaja... ¿como iba a faltar? mi mail lo primero, que luego se me olvida y te enfadas conmigo... quolile@gmail.com... qué buena pinta tiene la pizza, sobre todo eso del pesto de espinacas mira que me ha parecido interesante...
    El libro me mata, así que gracias por sortearlo
    Muaks

    ResponderEliminar
  74. Mmmmm...De empezar dándole un mordisco y no parar! Qué pintaza más buena! =)
    Un besote!

    ResponderEliminar
  75. A ver si tengo suerteeeee, cuanto me gustaría tener ese libro. nsis_860@hotmail.com

    ResponderEliminar
  76. Pues aquí estamos...dispuesta a participar en el sorteo de este maravilloso libro...
    Mi correo es: mmelias833@hotmail.com
    Besotes,
    Mar

    ResponderEliminar
  77. I tant que m'apunto!!! ! Aquesta pizza tha d'estar delicoosa. El meu correu es ilolcf@orange.es
    No conet el programa d'aquesta al.lota pero de segur que ha de ser interessant. Adéu i sort!!

    ResponderEliminar
  78. M'apunto al sorteig i aprofito per felicitar-te pel teu fantàstic blog.
    montsellavall@hotmail.com

    ResponderEliminar
  79. Muchos y muchos días sin visitarte, pero he estado super liada con muchísimo trabajo y he tenido el blog prácticamente sin uso, además no tuve ni tiempo para visitar otros blogs y dejar algún comentario.
    Espero que pueda hacerlo nuevamente a pesar de que estamos al 100% en la Escuela.
    Pero me quedo con tu pizza super fina, que es como mas me gustan y entra sola por los ojos!
    Besos

    ResponderEliminar
  80. M'encanta aquesta noia...fa temps que la segueixo.
    Jo vull el llibre!!!
    El meu mail:gemmserrano@hotmail.com
    La teva recepta, boníssima!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  81. quina pinta de pizza, mare de deu!! tan fineta, mágrada molt
    jo tb me apunto

    lanasifils.chupcup@gmail.com

    feliç semana!
    Silvia

    ResponderEliminar
  82. me apunto oliver_olivier@hotmail.com

    ResponderEliminar
  83. M'encanta aquest llibre!!!! A veure si hi ha sort. Moltes gràcies pel teu blog!!!
    olgasitjes@gmail.com

    ResponderEliminar
  84. Me encanta la pizza que nos traes y me encanta el libro de Lorraine. bocadosdecielo@yahoo.es
    Un besito

    ResponderEliminar
  85. Bueno, bueno no me lo puedo creer, pero si me ha tocado a mi!!!! Pero que ilusión más grande guapísima!!!! Un millón de gracias de verdad, pues soy fan incondicional de Lorraine y la sigo muy de cerca. Y este libro me apetecía muchísimo así que puedes estar segura de que haré buen uso de el.

    Un besazo enorme y gracias de nuevo!!

    ResponderEliminar
  86. He llegado tarde al concurso así que enhorabuena a la premiada.
    Las recetas de Lorraine me gustan mucho, seguro que el libro es de gran provecho lo miraré.
    Saludos

    ResponderEliminar

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José