Menú

divendres, 11 d’abril de 2014

RECEPTA DE BROQUETES MORUNES AMB FIDEUS YAKISOBA

"Necesito del mar porque me enseña:
no sé si aprendo música o conciencia:
no sé si es ola sola o ser profundo
o sólo ronca voz o deslumbrante
suposición de peces y navíos.
El hecho es que hasta cuando estoy dormido
de algún modo magnético circulo
en la universidad del oleaje.
No son sólo las conchas trituradas
como si algún planeta tembloroso
participara paulatina muerte,
no, del fragmento reconstruyo el día,
de una racha de sal la estalactita
y de una cucharada el dios inmenso.
Lo que antes me enseñó lo guardo! Es aire,
incesante viento, agua y arena."
(El mar. Pablo Neruda)

Broquetes morunes amb fideus yakisoba. Blog Dit i fet

Qui no té a prop el mar pot ser que li costi entendre el necessari que és pels que vivim envoltats d'ell. Estimo el Mediterrani i no m'imaginaria estar sense ell. Em fetilla el rumor de les ones, m'encanta l'aroma del salitre i crec que no hi ha millor paisatge que un horitzó en el qual es confonguin el cel i el marTal vegada per això sento curiositat per tots els països banyats per aquest Mare Nostrum i especialment per la seva gastronomia: Itàlia, el Marroc, Egipte, Grècia, Turquia, Israel...

Aprofitant que Debustabox em va fer arribar, entre altres delicatessen, un paquet de "Yakisoba Classic" de MAGGI vaig decidir fer aquest plat marroquí amb reminiscències orientals, una excelent combinació. Si us interessa obtenir més informació sobre Degustabox, podeu trobar-l'a la seva pàgina web, facebook o twitter. Si us subscriviu i faciliteu el codi "UUEZG" mencionant el meu blog, obtindreu un important descompte (9,99€ en lloc de 14,99€, enviament inclòs) 

Broquetes morunes amb fideus Yakisoba. Blog Dit i fet

BROQUETES MORUNES AMB FIDEUS YAKISOBA 

Ingredients per a quatre persones:

-3/4 Kg de carn de be
-1 polsim de sucre
-1 cullerada de vinagre
-1 llimona
-1 cullerada de cafè de comí en pols
-1 o 2 cullerades de cafè de pebre vermell
-1 bitxet o xili
-100 ml d'oli d'oliva
-1 paquet de Yakisoba Classic MAGGI


Preparació:


Per preparar les broquetes morunes, tallem la carn en daus regulars i els assaonem lleugerament amb sal. Barregem el sucre amb el vinagre, el suc de llimona, el comí, l'oli, el bitxet i el pebre vermell. Incorporem la carn i la deixem macerar durant una hora com a mínim.

Transcorregut aquest temps, l'escorrem, l'enfilem en quatre broquetes i la rostim en la planxa molt calenta fins que estiguin al punt. Durant la cocció els anirem regant amb el suc de la maceració.

Per preparar els fideus Yakisoba seguir les instruccions del fabricant.

Servir els fideus al costat de les broquetes sense deixar que es refredin massa.

11 comentaris:

  1. M´ha encantat el maridatge que has fet àrab/japones. Quina imaginació tan fantàstica que tens. Ets un Crack!!!!
    Mil petons

    ResponElimina
  2. Magrebí i oriental, més original no pot ser! però segur que està boníssim, algun dia hauré de provar-ho...

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Quina combinació tan exòtica i tan bona!!!!!
    Jo canvio els fideus pels "vermicelli" d'arròs que agraden tan als marroquins, els tinc més a mà ;)
    Una abraçada,

    ResponElimina
  4. Siempre he soñado con vivir cerca del mar, quizás en mi otra vida ¿no?

    Me encanta el olor a mar, el poder caminar por la playa, sea cual sea la hora ... hace tanto que no piso la playa que el día que lo haga lloraré de emoción jejeje

    El plato que has preparado seguro que es toda una delicatesen.

    Un beso

    ResponElimina
  5. Jo t'entenc. Vivim a prop del mar i no m'imagino a cap altre lloc. Molt bona idea fusionar dos plats que semblen diferents pero que segur que queden perfectes!! Petons

    ResponElimina
  6. Mª Jose, fa molt bona pinta! M'encanten els fideus soba. Mmmm!

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta Ma José! a més és una barreja de dues cultures que lliguen a la perfecció! Molts petons

    ResponElimina
  8. La foto és genial així que puc imaginar els sabors, llàstima que no arribin les olors

    Muas

    ResponElimina
  9. M'encanta aquesta combinació de sabors.. i sóc com tú, no m'imagino sense veure el mar..i m'atreuen aquests paissos, tambè..un parell els coneixo els altres no ;)

    Petons

    ResponElimina
  10. UOOOOOOOOOO COM m'agradat . m'encanten ls mescletas aquestas
    besades menorquines

    ResponElimina
  11. Hola!

    Somos Ania y Jon, los editores de un blog international de viajes popular http://hitchhikershandbook.com/! Nos encanta la cultura catalana y quieremos promocionarla! Estamos buscando a un cocinero catalan para hacer un video de como preparar la paella catalana. El rodaje durará sólo un día en Barcelona.

    Es una oportunidad para promocionar tu pagina web y tus habilidades excelentes en una pagina web internacional.

    http://hitchhikershandbook.com/ tiene 15,000 visitas cada mes, ademas tenemos 5200+ seguidores en Twitter y 3800+ seguidores en Facebook.

    Ponte en contacto si estas interesado! O si no, quizas podrias ayudarnos a encontrar a un@ :) Moltes gracies!

    ResponElimina

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José