jueves, 9 de abril de 2015

ARRÒS AMB POLLASTRE I VERDURES | ARROZ CON POLLO Y VERDURAS


“Tot el que pot succeir en aquest món està succeint en algun lloc..." 
(Coses que els néts haurien de saber. Mark Oliver Everett)

“Todo lo que puede suceder en este mundo está sucediendo en algún lugar..." 
(Cosas que los nietos deberían saber. Mark Oliver Everett)


És cert, qualsevol cosa realitzable es pot fer, i si no que m'ho diguin a mi, que per fi he après a preparar arrossos...fins fa poc no en tenia ni idea i ara m'estic viciant!

Es cierto, cualquier cosa realizable se puede hacer, y si no que me lo digan a mí, que por fin he aprendido a preparar arroces...hasta hace poco no tenía ni idea y ahora ¡me estoy viciando!


Per això, quan des de Recetags em van proposar col·laborar amb ells preparant una recepta d´arròs amb pollastre i verdures vaig acceptar encantada, perquè a més de ser un dels que em semblen més saborosos, té l'avantatge que podem aprofitar les verdures que tinguem en la nevera i sempre queda igual de deliciós.

Por eso, cuando desde Recetags me propusieron colaborar con ellos preparando una receta de arroz con pollo y verduras acepté encantada, porque además de ser uno de los que me parecen más sabrosos, tiene la ventaja de que podemos aprovechar las verduras que tengamos en la nevera y siempre queda igual de delicioso.


Coneixeu aquest organitzador de receptes? Recetags és la forma més pràctica i senzilla d'ordenar les nostres receptes online preferides, usant un sistema d'etiquetes que farà que guardar, buscar i utilitzar una recepta sigui molt més fácil. Si encara no el coneixeu, us encantarà!

¿Conocéis este organizador de recetas? Recetags es la forma más práctica y sencilla de ordenar nuestras recetas online preferidas, usando un sistema de etiquetas que hará que guardar, buscar y utilizar una receta sea mucho más fácil. Si aún no lo conocéis ¡os encantará!ARRÒS AMB POLLASTRE I VERDURES

Ingredients:

-1/2 pollastre sense pell i trossejat
-1/2 pebrot verd trossejat
-1/2 pebrot vermell trossejat
-1 tomàquet madur pelat i ratllat
-2 carxofes netes i trossejades
-1 grapat de pèsols (congelats)
-1 grapat de faves (congelades)
-300 g d'arròs
-oli d´oliva
-sal
-safrà torrat 
-1 dent d'all
-julivert
-1 litre o 1´5 litres de brou 

Preparació:

Comencem escalfant una mica d'oli en una paella i daurant el pollastre. Afegim els pebrots verd i vermell i el tomàquet. Li donem unes voltes i agreguem les carxofes, els pèsols i les faves. Deixem que es vagi fent tot junt, fins que les verdures perdin l'aigua. Mentre, posem a escalfar el brou en un cassó i feim una picada en el morter l'all amb el julivert. 

Afegim l'arròs a la paella i li donem una voltes perquè s'integri. Incorporem la picada i removem. Agreguem el brou calent, millor només un litre i si després ens sembla que en necessita més l´agreguem a poc a poc. Rectifiquem de sal. Afegim una mica de safrà i deixem que es faci a foc fort deu minuts. Passat aquest temps, baixem el foc i deixem coure uns sis o vuit minuts més. Deixar reposar uns minuts abans de servir.

ARROZ CON POLLO Y VERDURAS 

Ingredientes:

-1/2 pollo sin piel y troceado
-1/2 pimiento verde troceado
-1/2 pimiento rojo troceado
-1 tomate maduro pelado y rallado
-2 alcachofas limpias y troceadas
-1 puñado de guisantes (congelados)
-1 puñado de habas (congeladas)
-300 g de arroz
-aceite
-sal
-azafrán tostado
-1 diente de ajo
-perejil
-1 litro o 1´5 litros de caldo de ave

Preparación:

Empezamos calentando un poco de aceite en una paellera y dorando el pollo. Añadimos los pimientos verde y rojo y el tomate. Le damos unas vueltas y agregamos las alcachofas, los guisantes y las habas. Dejamos que se vaya haciendo todo junto, hasta que las verduras pierdan el agua. Mientras, ponemos a calentar el caldo en un cazo y majamos en el  mortero el ajo con el perejil.

Añadimos el arroz a la paellera y le damos una vueltas para que se integre. Incorporamos el majado y removemos. Agregamos el caldo caliente, mejor sólo un litro y si luego nos parece que necesita más lo agregamos poco a poco. Rectificamos de sal. Añadimos un poco de azafrán y dejamos que se haga a fuego fuerte diez minutos. Pasado este tiempo,  bajamos el fuego y dejamos cocer unos seis u ocho minutos más. Dejar reposar unos minutos antes de servir.

5 comentarios :

 1. L'arròs preferit a la meva casa. M'agrada molt com queda i el teu em sembla perfecte... hauré de mirar això d'organitzar les receptes perque es van acumulant i no hi ha qui pugui amb elles!
  Una abraçada,
  palmira

  ResponderEliminar
 2. Gosto muito de arroz de frango, gostei dos ingredientes usados, o unico que nunca comi é a alcachofra.
  Ficou uma maravilha de arroz
  bj

  ResponderEliminar
 3. Que me gusta a mí el arroz, de todas sus formas, y éste me ha gustado mucho, yo lo hago muy parecido pero suelo picar muy bien la verdurita para que se lo coman en casa. Un besote!

  ResponderEliminar
 4. Ja, jaaaa.... A quien quieres convencer? A mi no me convences de que hayas empezado a hacer arroces ahora, con la pinta que tiene....... Si no, eres una superwoman arrocera😅😅😅😅😅😅
  Besotes a mil

  ResponderEliminar
 5. Ja, jaaaa.... A quien quieres convencer? A mi no me convences de que hayas empezado a hacer arroces ahora, con la pinta que tiene....... Si no, eres una superwoman arrocera😅😅😅😅😅😅
  Besotes a mil

  ResponderEliminar

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José