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diumenge, 19 d’abril de 2015

NEW YORK CHEESECAKE | PASTÍS AMERICÀ DE FORMATGE | TARTA AMERICANA DE QUESO | COOKING CHALLENGE 57


"Ray deia que has de trobar en tu mateix allò que et fa únic. Aquesta era la missió a la qual m'havia llançat: seguir polint el meu treball fins que el que vulgui que fos exclusivament meu comencés a relluir" (Coses que els néts haurien de saber. Mark Oliver Everett)

"Ray decía que tienes que encontrar en ti mismo aquello que te hace único. Esa era la misión a la que me había lanzado: seguir puliendo mi trabajo hasta que lo que quiera que fuese exclusivamente mío empezase a relucir" (Cosas que los nietos deberían saber. Mark Oliver Everett)


És curiós, però en aquests últims dies he escoltat en diferents situacions l'important que és trobar el nostre propi camí, ser únic, diferent. Aconseguir diferenciar-se dels altres no és senzill...normalment és més fàcil i còmode seguir el corrent dels altres, com ovelletes. Per això admiro als que demostren tenir personalitat i per això la meva entrada d'avui va dedicada a una personeta que estimo molt i de la qual em sento orgullosa perquè és realment única ;)

Es curioso, pero en estos últimos días he escuchado en distintas situaciones lo importante que es encontrar nuestro propio camino, ser único, distinto. Conseguir diferenciarse de los demás no es sencillo...normalmente es más fácil y cómodo seguir la corriente de los demás, como borreguitos. Por eso admiro a los que demuestran tener personalidad y por eso mi entrada de hoy va dedicada a una personita que quiero mucho y de la que me siento orgullosa porque es realmente única ;)


Per al repte de les Cooking Challenge d'aquest mes, l´Elvira ens va reptar a preparar un pastís de formatge. Com ja tenia publicat en Dit i Fet el FLAÓ, el deliciós pastís de formatge típic d´Eivissa, vaig decidir preparar una New York Cheesecake, la versió americana amb melmelada per damunt. Deliciosa… suposo que no fa falta que us digui que el contrast entre l'exterior cruixent i el suau interior és una de les millors combinacions que es poden tastar.

Para el reto de las Cooking Challenge de este mes, Elvira nos retó a preparar una tarta de queso. Como ya tenía publicada en Dit i Fet el FLAÓ, la deliciosa tarta de queso típica de Ibiza, decidí preparar una New York Cheesecake, la versión americana con mermelada por encima. Deliciosa…supongo que no hace falta que os diga que el contraste entre el exterior crujiente y el suave interior es una de las mejores combinaciones que se pueden degustar.



NEW YORK CHEESECAKE

Ingredients per a la base:

- 400 g de galetes tipus “Digestive”
- 80 g de mantega a temperatura ambient
- 50 g d'ametlles

Ingredients per al farcit:

- 6 ous
- 600 g de formatge tipus “Philadelphia” 
- 400 g de nata per a cuinar
- 200 g de llet condensada
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona

Ingredients per a la cobertura:

- 1 pot de melmelada de gerds

Preparació:

Comencem preparant la base. Escalfem lleugerament la mantega. Triturem les galetes i les ametlles, després les barregem amb la mantega fins que quedi tot unit. Repartim aquesta mescla entre la base i part de les parets d'un motlle desmuntable de 22 cm. Reservar en el congelador.

Escalfem el forn a 200ºC i posem una safata plena d'aigua en la part inferior, perquè es formi condensació d'aigua. Batem els ous en un bol gran, després afegim la llet condensada, la nata, la vainilla, la ratlladura de llimona i, finalment el formatge, fins que quedi tot integrat.

Traiem el motlle del congelador, hi posem dins la mescla i ho coem uns 45 minuts a 180º. Per saber si està cuit l'interior, podem punxar amb un escuradents i mirar si surt net. Deixarem refredar el pastís dins del forn, i després el fiquem en la nevera. Abans de servir, remoure la melmelada i repartir-la per damunt.


NEW YORK CHEESECAKE 

Ingredientes para la base:

- 400 g de galletas tipo “Digestive”
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de almendras

Ingredientes para el relleno:

- 6 huevos
- 600 g de queso tipo “Philadelphia”
- 400 g de nata para cocinar
- 200 g de leche condensada
- 1 cucharadita de ralladura de limón

Ingredientes para la cobertura:

- 1 bote de mermelada de frambuesas

Preparación:

Empezamos preparando la base. Calentamos ligeramente la mantequilla. Trituramos las galletas y las almendras, después las mezclamos con la mantequilla hasta que quede todo unido. Repartimos esta mezcla entre la base y parte de las paredes de un molde desmontable de 22 cm.  Reservar en el congelador.

Calentamos el horno a 200ºC y ponemos una bandeja llena de agua en la parte inferior, para que se forme condensación de agua. Batimos los huevos en un bol grande, después añadimos la leche condensada, la nata, la vainilla, la ralladura de limón y, por último el queso, hasta que quede todo integrado.

Sacamos el molde del congelador, vertemos dentro la mezcla y horneamos unos 45 minutos a 180º. Para saber si está horneado el interior, podemos pinchar con un palillo y mirar si sale limpio. Dejaremos enfriar la tarta dentro del horno, y después la metemos en la nevera. Antes de servir, remover la mermelada y repartirla por encima.  


I els pastissos de la resta de Cooking Challenge?
¿Y las tartas de las otras Cooking Challenge?
-Elvira
-Lourdes
-Ly
-Mercè
-Núria
-Rosa

15 comentaris:

  1. com m'agraden els pastissos de formatge!!!!

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  2. Querida María José, he tenido la suerte de estar el sábado en PuntoMOM, en Oviedo, lo verás en las redes siempre llevan a lo mejor que andan por este mundo y l@s ponentes de diversos campos y profesiones y en este mundo, nos explican que tod@s tenemosen algún sitio nuestra creatividad y que ¿sólo hay que buscarla dentro de uno mismo? claro que en ese momento es subidón es total, jajaj, me encanta tu receta, y ahora que tengo libro de NY que me ha tocado en el sorteo de Rosa, lo hare, jajaj, que rollo te he metido, bss

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  3. Dios mío!!!!! menudo corte tiene tu tarta, en serio, esa tarta tiene que estar espectacularmente buena, apuesto lo que sea. Te pillo tu receta y lo intento, que no se porque a mi nunca me quedan así.
    Bsss guapa

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  4. Bravo!!! fan total d´aquest pastís i et dic que tots els que he probat m´agraden però els que porten llet condensada queden molt millor, no se que serà però queden fenomenals. Petonets maca

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  5. Pastís de formatge.
    Sensacional!!!!!!!!!

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  6. Els cheesecakes m'agraden toooots, però amb llet condensada, ostres mai n'he fet... t'ha quedat ben bonic i segur que ben bo, m'emporto la recepta que fem vacances i aquests berenars venen de gust sempre!
    Petons
    Palmira

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  7. Me encanta tu cita. Ser borreguito es una postura fácil en la vida que no supone implicación mas que la justita. Tener personalidad, en cambio, pide romper esquemas.
    Besotes!!.. Huy!!.. Que ahora me voy a ver la receta jajaaa

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  8. L'he fet fa poc i ens va agradar molt! la recepta que vaig fer no porta llet condensada, hi ha tantes receptes! ja provaré aquesta.

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  9. L'he fet fa poc i ens va agradar molt! la recepta que vaig fer no porta llet condensada, hi ha tantes receptes! ja provaré aquesta.

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  10. Desprès de veure els cheesecakes de l´Elvira, ja tenía ganas de veure per on sorties tu i no me has defraudat....delicios i las fotos........m´entusiasman. Que raro no?????
    Petonets amiga

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  11. Qué rica... viva la new york cheesecake.... mi favorita siempre, y mira que hay variedad.... te ha quedado perfecta.

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  12. Your beauty blog shine across the sea. Please check my blog about Bread Recipes and reply to me if you are interested about more sharing. I do blogging about travel destinations also and made blog with name Petra Jordanian so check this blog also. Have a wonderful day Jiri.

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  13. Caram quines fotos més maques! A més fa una pinta estupenda aquest pastis!!
    Anna

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  14. Me encantan los pasteles de queso, y éste es uno de mis preferidos! Gracias por visitarme y darme a conocer tu blog, me ha encantado!
    Besicos.

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  15. Hooola!!!

    Muchas gracias por visitarme!! :) Acabo de pasar un ratito muy agradable viendo tu blog, me ha encantado, qué recetas y qué fotos!!! Pero tenía que escribirte en la tarta de queso porque es mi favorita del mundo mundial, y tú la has reflejado tal y como debería ser la new york cheesecake. Yo también la preparo con leche condensada y me encanta la textura que le da, a ti te ha quedado preciosa!

    1 besazo enorme y volveré prontito por aqui!!

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Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José