martes, 18 de abril de 2017

Tarta de Queso La Viña, un placer para los sentidos


“El tiempo tiene su propia manera de hacer que cambiemos nuestros puntos de vista acerca de muchas cosas" 
(La Casa de Riverton. Kate Morton)

Blog Dit i Fet

¿Quién dijo que las mejores cosas son las más difíciles? Me he dado cuenta de que lo que realmente vale la pena es lo sencillo y, en apariencia, menos llamativo. Si aplico esta idea a las tartas de queso (si, habéis leído bien) también se cumple...la de veces que me he complicado la vida con una difícil receta de nombre imposible y el resultado no ha sido el esperado. Por eso hoy os traigo esta tarta de queso La Viña, la mejor especialidad de este bar de San Sebastián, que os sorprenderá por su rico resultado y su fácil preparación.

He podido descubrir esta deliciosa tarta gracias a una colaboración con Recetags, y os aseguro que no será la última vez que la prepare...¡a pesar de ser una bomba! Lo confieso, el queso es una de mis debilidades, y si no echad un vistazo a la colección de recetas que podéis encontrar en Dit i Fet con este ingrediente, ya me diréis con cuál de todas os quedáis ;)

¡Aprende a hacer la famosa tarta "La Viña"!


_________________________________________

"El temps té la seva pròpia manera de fer que canviem els nostres punts de vista sobre moltes coses" (La Casa de Riverton. Kate Morton)

Qui va dir que les millors coses són les més difícils? M'he adonat que el que realment val la pena és el senzill i, en aparença, menys cridaner. Si aplico aquesta idea a les pastissos de formatge (si, heu llegit bé) també es compleix ... la de vegades que m'he complicat la vida amb una difícil recepta de nom impossible i el resultat no ha estat l'esperat. Per això avui us porto aquest pastís de formatge La Vinya, la millor especialitat d'aquest bar de Sant Sebastià, que us sorprendrà pel seu ric resultat i la seva fàcil preparació.

He pogut descobrir aquesta deliciosa pastís gràcies a una col·laboració amb Recetags, i us asseguro que no serà l'última vegada que la prepari ... tot i ser una bomba! Ho confesso, el formatge és una de les meves debilitats, i si no feu una ullada a la col·lecció de receptes que podeu trobar a Dit i Fet amb aquest ingredient, ja em direu mb quin de tots us quedeu ;)


Blog Dit i Fet

PASTÍS DE FORMATGE DE "LA VIÑA"

Ingredients (motlle de cremallera de 22cm):

- 1 kg de formatge crema
- 400 g de sucre
- 1 cullerada ben plena de farina de blat
- 500 ml de nata (35% M.G.)
- 6 ous

Preparació:

En un bol posem el formatge crema, el sucre, la nata, els ous i la farina de blat. Batem bé fins a aconseguir una barreja homogènia.
Folrem el motlle amb paper d'enfornar i tirem la barreja. El coem a forn precalentat a 200 º C, durant 50-60 minuts o fins que punxant amb un escuradents aquest surti net.
Deixem refredar a temperatura ambient i fiquem a la nevera fins al moment de servir. L'ideal és que el preparem el dia anterior, així s'endureix i queda perfecta al tall.

2 comentarios :

Gràcies per passar per la meva cuina i deixar-me un comentari.
Maria José

Gracias por pasar por mi cocina y dejarme un comentario.
Maria José