tag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post2085304097242160470..comments2023-11-05T13:43:10.597+01:00Comments on DIT I FET | Recetas dulces y saladas para hacer en casa: SOFRIT PAGÈS, RECEPTA TRADICIONAL EIVISSENCA | SOFRITO PAYÉS, RECETA TRADICIONAL IBICENCAMª Jose-Dit i Fethttp://www.blogger.com/profile/13727825939043051703noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-74471789748104095322015-12-30T14:39:31.765+01:002015-12-30T14:39:31.765+01:00no se li posa pork
no se li posa pork<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09095818454539877740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-83916380492267960912015-01-15T13:56:18.333+01:002015-01-15T13:56:18.333+01:00Soy muy amiga de los guisos de toda la vida, y aun...Soy muy amiga de los guisos de toda la vida, y aunque estoy segura que no será lo mismo con la sobrasada de Madrid (mi tia nos mandaba siempre las sobrasadas de Mallorca y no tienen comparación con las que encuentro aquí), seguro que rico sale. Estoy deseando hacerla.<br /><br />Bss<br /><br />Elena<br /><br />http://lacajitadenieveselena.blogspot.com.es/<br /><br />P.D. Mi hermana va mucho a Ibiza, le diré que me traiga, aunque con lo despistada que es seguro que se lo olvida. Todavía estoy esperando un sal de allí que es fabulosa Elena M.V.https://www.blogger.com/profile/06155815026911066024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-12694987326629464622015-01-15T08:25:05.100+01:002015-01-15T08:25:05.100+01:00Me encanta esta receta.. los platos tradicionale...Me encanta esta receta.. los platos tradicionales tienen tanta magia...y ahora mismo me tomaría este sofrito tan apetitoso. <br />La foto es muy sugerente!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-55801455743303519632015-01-15T07:26:09.549+01:002015-01-15T07:26:09.549+01:00uns d'els plats tradicionals que son genials p...uns d'els plats tradicionals que son genials per quedar com una reina ... m'encanta .. <br />alguna que altre vagada l'he fet i esta bonisim .. besades Per anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-7314265488782302062014-12-28T09:04:42.002+01:002014-12-28T09:04:42.002+01:00Aquesta recepta m'ha recordat molt un sofregit...Aquesta recepta m'ha recordat molt un sofregit del putxero valencià que feia la meua àvia de Beneixama ( sense sobrassada però amb pebre vermell dolç). Ha de ser boníssima aquesta recepta teua. Gràcies per compartir-laFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-54190946497949855672014-12-26T19:36:43.710+01:002014-12-26T19:36:43.710+01:00Quina recepta més maca, a veure si m'animo jo ...Quina recepta més maca, a veure si m'animo jo també, aquests plats no es poden perdre!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015126707834713831.post-62587698079033376482014-12-26T16:35:13.338+01:002014-12-26T16:35:13.338+01:00Maria José, Gràcies per recuperar aquesta recepta ...Maria José, Gràcies per recuperar aquesta recepta tradicional, feta sense presses, cada ingredient manté el seu gust i el comparteix alhora amb la resta. Em sembla fantàstica.<br />El puntet de canyella, que ja he tastat en altres plats eivissencs, ha de ser un element important. <br />Sí, ja la faré.<br />El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com